TRATAREA COMPORTAMENTULUI HOMOSEXUAL

surgery-400

Imaginați-vă că vine un bolnav psihic la doctor, iar doctorul îl întreabă:

-Ce probleme ai?

-Păi uite, doctore, zice bolnavul, eu sunt Napoleon, dar nimeni nu mă recunoaște. Toți îmi zic că sunt un oarecare Vasile Perju.

Doctorul se uită la pacient, se gândește și zice:

-Uite, îți facem o operație la nas, îți băgăm nițel niște silicon în buze, luăm un pic din bărbie și-ți punem niște lentile de contact și nimeni nu va mai nega că ești Napoleon… Se înțelege că va trebui să porți pe cap și un tricorn, iar pe umeri niște epoleți de mareșal…

În această manieră activează medicina modernă atunci când tratează transsexualitatea. Dacă o femeie merge la medic, și-i spune că se simte a fi bărbat, acela, în loc să-o ajute să scape de problema sa, o încarcă atunci cu un șir de alte probleme, făcându-i operații de schimbare de sex: Îi coase un fel de penis artificial creat, o injectează cu hormoni masculini, îi taie sânii ca să arate ca un bărbat… Cauza problemei însă se găsește în psihicul persoanei și anume în faptul că energia sa nu corespunde sexului său fizic.

Dacă credeți că operațiile chirurgicale pentru schimbare de sex sunt necesare persoanelor homosexualilor și că ele ajută într-adevăr persoanele să facă față homosexualității lor, atunci trebuie să aflați că multe persoane care și-au făcut schimbare de sex, la un moment dat au dorit să se întoarcă la sexul inițial.

Fiecare homosexual are un șir întreg de probleme care țin de orientarea sa sexuală și deci acest tratament trebuie să fie unul complex. Doar cu pastile, injecții, operații chirurgicale menite a schimba sexul pacientului sau alte proceduri medicale aici nu poți obține mare succes.

Chirurgia schimbătoare de sex, după cum am relatat în sub-capitolul: „Poate fi tratată homosexualitatea?” suferă un eșec în mai mult de 20% din cazuri. Aceste cazuri înseamnă vieți omenești distruse pentru că în majoritatea lor ele se termină cu suicidul pacientului.

De ce are loc acest fenomen, de ce operațiile de schimbare de sex nu pot da o garanție de succes de 100%. Pentru că pe parcursul vieții coenergia psihică dominantă a unei persoane se poate schimba și de câteva ori. (Vezi diagrama de la sub-capitolul„Energia divină pe timpul vieții”). O să-i tot tăiem penisul acelei persoane de câte ori el devine „spiritual” și o să-i coasem penis atunci când el devine „rațional”? Comportamentul homosexual al persoanelor cu siguranță poate fi schimbat și trebuie schimbat deoarece el aduce doar durere, traume și dezavantaje. Dar acest tratament trebuie să fie complex, iar persoana tratată, pacientul, trebuie să aibă o puternică dorință de schimbare. Pentru că această schimbare îi va afecta psihicul și întreaga viață. El va deveni cu totul alt om, pentru că își va schimba coenergiile organismului său.

Această tratare trebuie să fie complexă și să cuprindă toate sferele vieții lui: psihicul, mediul, prietenii și chiar și profesia.

  • Se începe prin tratarea problemelor psihice, acestea pot fi făcute de un psiholog cu experiență, de un cult religios, sau cu ajutorul unui guru, de sine stătător etc.
  • Mai apoi, se cere iertarea greșelilor și păcatelor de la Dumnezeu și de la cunoscuți, pe care trebuie să-i ierte și el pentru răul ce i l-au făcut;
  • Trebuie de asemenea ridicat nivelul respectului și a iubirii de sine;
  • Se ridică nivelul de coenergie, astfel ca dominanta coenergetică să corespundă sexului său anatomic. Diferența coenergetică trebuie să fie mare, pentru ca pacientul să nu se mai întoarcă la vechile deprinderi sexuale. Ex-homosexualii trebuie să deprindă tehnici de meditare și energetice pentru a putea să-și ridice și să-și susțină singuri nivelul necesar de coenergie;
  • Se formează un CCS pe partea respectivă a creierului, dacă pacientul nu l-a avut format. Pentru aceasta trebuie ca pacientul să aibă relații sexuale cu persoane de sex opus;
  • Se administrează preparate medicinale pentru ridicarea potenței și schimbarea înfățișării sale, gen „Viagra” și preparate cu hormoni;
  • Atunci când pacientul de-acum a efectuat coming-out apare și problema mediului înconjurător și a prietinilor săi, deoarece aceasta îl va apăsa ca o povară și prea mari vor fi tentațiile de a renunța. Aici rezolvarea problemei este doar în asumarea unei noi identități;
  • Pacientul trebuie să-și schimbe uneori și profesia, pentru că profesiile creative și cele care utilizează coenergia spirituală predispun bărbații, iar cele prea active și raționale predispun femeile spre homosexualitate. Tinerilor care nu au încă o profesie, li se recomandă de a alege o profesie care corespunde sexului lor anatomic.

Începutul este perioada cea mai grea, dar odată cu trecerea timpului pacientul își va dezvolta un mecanism de înlăturare a tentațiilor de renunțare. Acest mecanism poate fi de felul următor: Persoana va începe a prețui eforturile sale depuse pentru combaterea comportamentului gay și nu va mai dori s-o reia de la capăt.

Se înțelege, că vor exista unele renunțări și eșecuri, așa cum ele survin în tratarea oricăror boli, dar aceasta depinde de dorința și hotărârea proprie a pacientului. Dar datorită faptului că nu s-a intervenit în corpul fizic al pacientului prin operații de schimbare de sex aceste renunțări nu vor fi atât de dureroase. Și deci aceste eșecuri nu trebuie să afecteze întreaga activitate de eradicare a comportamentului homosexual.

precedenta
urmatoare