TRANSFORMAREA MAIMUȚEI ÎN FIINȚĂ RAȚIONALĂ

chimpanzee-400În mulțimea de întrebări filosofice, și nu prea, există o întrebare esențială la care trebuie să dea răspuns oricare filosofie sau oricare religie: „Care este originea omului pe acest pământ?” Întrebare care-i interesează pe toți oamenii.

Savanții, începând de la Darwin cu celebra sa teorie a antropogenezei, susțin că noi am evoluat din maimuțe, conform acelorași legi ale dezvoltării speciilor din lumea animală, care sunt ghidate de următorii factori: variabilitatea, ereditatea, suprapopulația, lupta pentru supraviețuire și selecția naturală.

Alți oameni, în majoritatea lor credincioși, susțin că noi suntem creați de Dumnezeu, după chipul și asemănarea sa…

Charles Darwin

Charles Darwin

Care este adevărul? În acest capitol vom încerca a afla adevărul despre originea omului pe acest pământ.

Nu voi repeta aici principalele teze ale teoriei lui Darwin. Aceasta deoarece le-am învățat cu toții la școală, în cel mai rău caz le puteți accesa oricând pe internet. Vă voi spune doar că deși ea, teoria darwinistă, este împărtășită de majoritatea învățaților, (probabil pentru că sună și arată a teorie foarte științifică), ea practic nu se bazează pe probe sau date științifice. Nu confundați: eu nu vorbesc despre originea speciilor pe Pământ, ci despre transformarea maimuței în om. Nu există date concludente, vestigii arheologice clare, care să confirme că omul s-a dezvoltat din maimuță.

Nu s-a descoperit nici o dovadă arheologică a existenței unui tip de maimuță, pe calea transformării în om. Iar potrivit teoriei evoluționiste acestea ar fi trebuit să existe într-o mare cantitate. Pentru că dacă dăm crezare acestei teorii maimuțele s-au transformat în oameni din cauza suprapopulării. Iar transformația s-a efectuat pe parcursul a milioane de ani. Ar trebui să fie găsite schelete de om-maimuță, oase de mâini maimuță-om, oase de picioare maimuță-om, cranii maimuță-om etc. așa cum se găsesc în cazul dinozaurilor, de exemplu.

precedenta
urmatoare
Reclame