MASCULINIZAREA FEMEII MODERNE

bodybuilding-400Despre homosexualitate noi am vorbit în capitolul precedent „Sexualitatea umană”. Acum vom examina acest aspect al naturii umane mai atent și anume vom analiza cum se răspândește homosexualitatea, de ce ea trebuie eradicată ea și cum trebuie eradicată.

Omul este o ființă cu un psihic neechilibrat energetic, asimetric, adică coenergiile noastre nu sunt echilibrate, coenergia astro-rațională nici odată nu este egală cu coenergia bio-emoțională, ci în dependență de sexul nostru, vârstă, educație, preferințe, experiență, etc. o coenergie are un nivel mai mare, iar alta mai mic. Și aceasta este normal, pentru că noi nu ne putem afla în același timp în două realități diferite, care sunt date de coenergiile noastre. Despre realitățile creierului uman am vorbit la subcapitolul: Două realități ale psihicului nostru”.

Bărbatul are un psihic în care domină coenergia rațională, iar la femeie invers, coenergia emoțională are un nivel mai mare și deci toate trăsăturile feminine sunt date de această coenergie emoțională. În cadrul unui cuplu uman (familiei) coenergiile se echilibrează.

Societatea umană este întru-un anumit sens o mare familie de oameni și coenergiile în cazul acestei familii trebuie să fie de asemenea cât mai bine echilibrate.

Coenergiile societății umane sunt alcătuite din toate coenergiile membrilor săi.

Rolul gândurilor noastre în societate este îndeplinit de idei. Într-o societate totdeauna circulă multe idei. Există idei masculine, care țin de coenergia rațională și idei feminine, care țin de coenergia emoțională.

Exemple de idei masculine: Proteste, războaie, patriotism, naționalism, sport, politică, business, guvernare, ateism. Exemple de idei feminine: grijă pentru viitor, educație, medicină, cultură, ecologie, salvarea animalelor, religie.

Coenergiile și ideile într-o societate democratică trebuie să fie echilibrate unele de altele pentru a nu crea tensiuni, distorsiuni și alte excese în cadrul ei. Iar o societate bazată pe dictat este din start una neechilibrată, în direcția coenergiei raționale.

Reieșind din cele spuse mai sus iată de ce este important a vorbi despre fenomenul masculinizării femeii moderne.

Deși în unele regiuni ale planetei noastre femeile mai luptă încă pentru egalitatea în drepturi cu bărbații, pentru drepturi civile, noi aici, în acest capitol, avem de spus ceva ce ar putea să sune a diversiune pentru ele.

Este bine faptul că femeia modernă nu mai dorește să rămână la statutul de „femeie casnică”, „femeie-mamă” sau „femeie-soție”. A pune în discuție aceste realizări înseamnă o întoarcere în trecut, o întoarcere în epoca Evului Mediu, când femeia era o supusă unealtă a bărbatului.

Dar noi nu vrem să facem critică, de dragul criticii, ci să vorbim despre niște procese reale și active, care au loc în societate noastră, procese, care cu trecerea timpului vor deveni tot mai ample și mai periculoase, dacă societatea noastră nu va ști cum să le gestioneze.

soldate-400Sute de ani femeile au luptat pentru egalitatea în drepturi cu bărbații, fără a ști în realitate pentru ce luptă. Așa numita emancipare a femeii s-a terminat cu defeminizarea ei, cu înfrângerea ei, prin faptul că femeia a devenit în mod legal egală cu bărbatul, deși ar fi trebuit să FIE EGALĂ ÎN DREPTURI CETĂȚENEȘTI, DAR SĂ AIBĂ MULT MAI MULTE ALTE DREPTURI!

S-a confundat egalitatea în drepturi cu dreptul femeilor de a ocupa anumite posturi, de a face anumite munci, de a face politică, de a fi șefă, de a face sport la fel ca bărbații, de a face plajă în bikini…

sportiva-350Nu e ușor să fii emancipată și să ții pasul cu bărbații, să concurezi cu ei, în sfere unde ei sunt dotați de la natură cu putere, cu abilități, cu dorința de a avansa și mai ales cu creierul lor, care funcționează cu coenergie rațională.

Pentru că mii de ani femeia nu îndeplinea munci bărbătești, creierul ei s-a dezvoltat pentru specificul vieții feminine: majoritatea femeilor au un creier, care funcționează pe baza coenergiei emoționale.

Orice victorie are și un preț. Prețul victoriei femeii în lupta pentru egalitatea sexelor se cheamă masculinizarea femeii. Și zicând aceasta eu nu înțeleg prin masculinizare, doar schimbarea înfățișării femeii, transformarea femeii în bărbat, ci un proces mult mai complex și mai feroce care are loc în psihicul ei, anume trecerea funcționării corpului și psihicului femeii de la coenergia emoțională la coenergia rațională.

Noi nu trebuie să trecem de la o extremă la alta: de la situația femeii, care era sclava bărbatului, lipsită de drepturi și de oricare speranță, la transformarea ei într-un alt tip de bărbat, singura diferență fiind că ea poartă fustă și are sâni.

Și de ce masculinizarea femeii, este un lucru rău?- aș putea fi întrebat.

Masculinizarea femeii nu este un lucru rău, ci este un lucru total nefiresc funcționării organismului ei și energeticii sale.

  • În primul rând se pierde identitatea femeii, atunci, când femeia concurează cu bărbatul, ea este nevoită să folosească mijloacele lor de luptă. Iar aceasta înseamnă: mai multă raționalitate, mai multă energie fizică, mai mult agnosticism, în detrimentul feminității, creativității și a intuiției. Societatea își pierde echilibrul social, balanța dintre bărbați-femei, înclinându-se primejdios de mult în direcția bărbaților;
  • Apoi masculinizarea femeii pune o amprentă adâncă pe întreaga societate umană: scăderea numărului de nașteri, creșterea ratei de divorțuri, abandonul de bebeluși în spitale și maternități;
  • Bolile psihice în rândul femeilor, creșterea stresului, a ratei sinuciderilor, a dependenței de droguri, de băuturi alcoolice, de fumat sunt o altă parte a acestui proces;
  • Creșterea procentului de femei care își educă singure copiii –  „mame singure”. Copii crescuți fără grija paternală, crescând vor reprezintă încă o problemă pentru societate;
  • În plan sexual masculinizarea face ca un procent mai mare de femei să fie frigide și lesbiene.

Dar ce am putea noi face concret pentru stoparea acestui proces? Nu ne permitem să ne întoarcem înapoi în Evul Mediu, excluzând femeia din viața socială, trebuie să facem în așa fel încât lupta femeilor pentru emancipare să devină o luptă a tuturor oamenilor, care înțeleg importanța ei, și să devină un pas important către trecerea la alt nivel – pentru păstrarea echilibrului coenergetic în societatea umană.

energia-divina-300E important ca femeile să conștientizeze acest fapt. Și să știe că a concura cu bărbații în sferele lor de influență nu este un lucru normal. De asemenea să învețe a folosi coenergia emoțională și să se ghideze de ea în viața de zi cu zi.

Sunt necesare programe de stat pentru a opri acest proces și al ține sub control, care ar trebui să includă:

  • Ajutoare materiale decente pentru creșterea copiilor și școlarizarea lor, atât familiilor, cât și mamelor-singure;
  • Principiul egalității bărbat-femeie nu trebuie să însemne doar că femeia trebuie să muncească ca un bărbat și să primească plata egală. Femeia trebuie să rămână femeie, ea nu trebuie obligată să muncească în aceleași domenii și la fel de intensiv ca un bărbat. O sportivă niciodată nu are aceleași performanțe ca un sportiv, deci normele de muncă ale femeilor trebuie să fie mai mici decât ale bărbatului, iar salariul să fie egal;
  • În școli fetițele trebuie să învețe după programe aparte, care să excludă masculinizarea lor din start. Mai puțină matematică, fizică și științe exacte, mai multă artă, literatură și alte științe, care implică folosirea coenergiei emoționale;
  • Statul prin politicile sale trebuie să garanteze transformarea fetițelor în femei adevărate, femei care folosesc emisfera dreaptă a creierului lor, așa cum a creat Dumnezeu și natura femeia. Acest lucru trebuie înțeles, pentru că el permite buna funcționare a statului și ne va feri de multe erori în viitor. Trebuie de mers până la aceia că acest lucru să fie adăugat explicit în Constituție, printr-un paragraf special, care va garanta acest drept;
  • Acordarea a 50% din locurile eligibile în toate organele statului femeilor, de dorit ne-masculinizate, pentru a păstra echilibrul dintre coenergiile din societate.

De asemenea ar fi corect și eficient, ca atunci când o doamnă este numită într-o funcție cu responsabilitate mare, să aibă un locțiitor bărbat, pentru echilibrarea coenergiilor și invers.

O societate echilibrată coenergetric înseamnă o societate cu mult mai puține probleme psihice și sociale, cu mai puțină violențe și cu o mai mare creativitate în toate sferele. Așa trebuie să fie societatea viitorului pentru ca copiii noștri, băiețeii și fetițele de astăzi, să poată trăi mai bine și mai corect decât noi.

precedenta
urmatoare
Reclame