DESPRE ROBOTUL SEXUAL

robotRoboții, așa cum vor fi creați ei, vor fi, se înțelege, un mare pas înainte pe calea dezvoltării tehnologice. Dar ei vor rămâne a fi doar niște programe sofisticate, băgate în niște mecanisme ce imită corpul omului.

Și probabil printre primii roboți ce vor fi creați în viitorul apropiat va fi robotul sexual, robot conceput cu scopul de a întreține legături sexuale. Însă pe toți acei care așteaptă cu nerăbdare apariția acestui tip de roboți sexuali  pe piața serviciilor sexuale îi paște o mare dezamăgire: robotul sexual nu va fi altceva decât o altă păpușă gonflabilă care poate să vorbească, mult mai scumpă și mai sofisticată. Sexul cu ea nu va putea nici odată să fie la același nivel cu sexul unui cuplu sexual umani!

De ce?

Pentru că după cum am menționat anterior, în capitolul: „Sexualitatea umană” un bărbat și o femeie alcătuiesc un cuplu energetic în care un partener are un tip de energie divină (bărbatul – coenergia rațională), iar celălalt – alt tip (femeia – coenergia emoțională). Iar un robot nu se va putea asemăna omului, pentru că oamenii nu pot construi decât roboți raționali, savanții nu cunosc legile energiei divine care ghidează acest Univers, (deși ei se cred atotștiutori).

Pe un robot poți să-l programezi să joace fotbal, să spele vasele, sau să facă sex, dar el nu poate fi programat pentru a iubi și a avea sentimente umane (rânjirea dinților „a zâmbet” nu o vom lua în considerare). De aceia ei, roboții, vor rămâne pentru mult timp doar niște tinichele vorbitoare și mișcătoare.

De aceia voi face o predicție cu privire la dezvoltarea roboticii: în curând se va atinge o limită tehnologică care nu va putea fi depășită și această limită va fi maximul a tot ce  poate da un soft pentru a umaniza o mașină.

Un robot creat de oameni nu va fi nici odată ceva mai mult decât o mașină autonomă.

                    CONCLUZII:

Omul nu este Dumnezeu, el nu va putea crea un robot, după chipul și înfățișarea sa, ceia ce înseamnă, că roboții creați, nu vor avea toate cele trei coenergii divine, așa cum le are omul. Va fi creat un robot „rațional”, puternic la efectuarea de operații matematice pe minut, dar fără creativitatea și intuiția coenergiei emoționale, fără căldura sufletească a coenergiei afective. Un robot, care va fi controlat de softul montat în creierul său electronic.

precedenta
urmatoare
Reclame