O ALTĂ PLANETĂ NU VOM AVEA

Spre Marte

Lungul drum spre Planeta Roșie.

Am citit că mai multe țâri SUA, China, Rusia, precum și companii aerocosmice private și-au pus scopul de a duce oameni pe planeta Marte, undeva prin anii 2030. S-au găsit și voluntari, care sunt gata să populeze această planetă neospitalieră, chiar dacă li se spune că nu vor avea posibilitatea să mai revină vreo dată înapoi pe Pământ.

Și aici apare o mare întrebare: Dar va putea oare trăi omul pe Marte?

Agenția spațială rusească în anii 1967-1968 a făcut un experiment. A adunat într-o machetă a unei nave cosmice o mână de voluntari (3 oameni) și i-a încuiat pentru un an de zile. S-au făcut cercetări pentru a afla cum vor supraviețui cosmonauții în drum spre planeta Marte. Ce a arătat acest experiment?

El, a arătat că oamenii pot trăi izolați într-un colectiv mic, crescând legume. Deși acest lucru la drept vorbind se știa de mult timp: astfel trăiesc schimnicii, de exemplu, sau întemnițații, ori oamenii bolnavi, chiar Robinson Crusoe, dacă doriți… În fapt acest experiment și altele care au urmat nu a arătat nimic și nici nu putea să arate ceva, din simplu motiv că el era petrecut pe planeta Pământ.

Dacă experimentatorii s-ar fi aflat strânși între pereții înguști de tinichea ai unei navei cosmice departe de planeta noastră experimentul la sigur ar fi dat alte rezultate. Vă mai amintiți de soarta celui de al cincilea șoricel?

Acesta este avertismentul meu către acei care se pregătesc să călătorească spre Marte: Nu vă lăsați păcăliți! Nu fiți al cincilea șoricel!

Gândiți-vă după o călătorie cu avionul din Europa către America omul necesită o pauză de recreere de circa 24 ore, pentru ași adapta ritmurile proprii ale organismului la noile condiții de viață.solar-system-650

Distanța între București și New-York este de 7650 kilometri.

Marte se află la distanța minimă de planeta noastră situată între 55 și 90 milioane de kilometri, ceia ce înseamnă de 7189 de ori mai mare decât distanța dintre orașele București și New-York. De câte zile crezi tu că va avea nevoie organismul omului pentru a se adapta la condițiile vieții de pe Planeta Roșie: an cu lungimea de 687 zile, zi de 24 ore 39 minute, dar nu doar atât, toți parametrii planetei sunt diferiți față de parametrii planetei noastre, înclinația axei, gravitația, atmosfera, temperatura, etc.

Și se va putea el oare adapta? Pentru că problema nu ține doar de somn și ritmuri, problema este că omul este un produs al Planetei Pământ, creat cu ajutorul energiei divine (citește Dumnezeu Unicul) și este adaptat perfect pentru viața de pe această planetă. Simțurile, emoțiile, rațiunea și energia sa sunt legate prin fire nevăzute de această planetă. În capitolul 3: „Creierul uman– un acumulator al energiei divine” eu am explicat mai detailat acest lucru. Dacă nu ai dovedit încă să-l citești te invit acum să faci acest lucru pentru a înțelege ce voi povesti mai departe.

În linii mari voi recapitula cele spuse acolo: Creierul nostru funcționează pe baza energiei divine, care poartă diferite informații și de aceia există în trei forme diferite numite coenergii: coenergia rațională care este acumulată de emisfera stângă a creierului nostru, coenergia emoțională, acumulată de emisfera dreaptă a creierului și coenergia afectivă, acumulată în chakra inimii.

Iar aceste coenergii au proveniență în Sferele Divine: Coenergia rațională provine de la Astrosferă, coenergia emoțională – de la Biosferă, iar coenergia afectivă – de la Noosferă.

Există oare aceste Sfere Divine pe Marte?

Astrosfera cu siguranță există, pentru că ea este formată de energia primară divină, dar cu aceiași siguranță putem spune că planeta Marte nu are Biosferă și nici Noosferă. Pentru că ele sunt creații ale energiei divine primare și poartă informații legate de viața făpturilor vii.

Deci toate procesele psihice, legate de emisfera dreaptă a creierului uman, pe Marte vor fi afectate. Adică emoționalitatea, creativitatea, intuiția, plusând aici procesele care au loc la nivelul instinctului: dezvoltarea organismului, alimentarea, apărarea, reproducerea etc. vor suferi mari schimbări.

Aici se află dezlegarea misterului celui de al cincilea șoricel.

Nu vreau să prevăd în ce vor consta aceste schimbări, dar ele vor exista. Și, de asemenea, vor surveni schimbări importante în procesele legate de Noosferă: sentimentele și conștiința de sine.

CONCLUZII:

  1. Zborurile interstelare sunt un vis care nu va deveni nici odată realitate, ele sunt lipsite de sens pentru că nu rezolvă nici o problemă a umanității;
  2. Viața pe o altă planetă în cadrul sistemului nostru solar este imposibilă, deoarece omul este un produs al acestei planete și pentru o bună sănătate psihică are nevoie de energia divină, pe care o acumulează din Sferele Divine, care sunt parte a marelui proiect al lui Dumnezeu;
  3. Trebuie să avem grijă de această planetă și de resursele ei, pentru că o altă planetă, la fel de darnică, frumoasă și divină ca Terra nu vom avea.

 

precedenta
urmatoare
Reclame