CUM NE AJUTĂ DUMNEZEU…

cocostarc-400Odată poate vei avea nevoie de bani și vei dori ca Dumnezeu să-și trimită în zbor un cocostârc, ținând în cioc o sacoșă plină ochi cu bani, sau să facă să crească pe copacul din prejma casei tale bancnote de 100 Euro, pentru că cele cu nominalul de 1 sau 5 Euro sunt mai greu de strâns, ori poate te vei gândit la o găinușă care face ouă de aur în fiecare zi… Oare vei fi tu surprins să constați că această abordare nu merge? Aceste lucruri Dumnezeu nu le va înfăptui. Pentru că el nu schimbă legile naturii stabilite odată pentru totdeauna la data când a creat acest Univers.

Iar în acest Univers cocostârcii nu poartă plase cu bani în cioc, bancnotele nu cresc pe copaci și nici găinușele nu fac ouă de aur (și nici de argint!).

Dar aceasta nu înseamnă că Dumnezeu nu te poate ajuta! În toate lucrările bune El este aliatul tău! El are un mod special de a ne ajuta, cum se spume mai nou  are o tehnologie specializată.

Atunci când exprimi o rugă intenția ta este înțeleasă de Dumnezeu, atunci El va face toate cele necesare pentru ca tu să obții ceia ce îți dorești.

În primul rând Spiritul Divin face legătură între toate ființele de pe Pământ de aceia el te va ajuta să-ți pui intențiile tale în acord cu cele ale altor persoane care te pot ajuta ca să-ți îndeplinești scopul propus. După cum am explicat în subcapitolul Dovezile existenței Noosferei oamenii au o legătură permanentă între ei, legătură care se face prin Sferele Divine, anume Noosefera.

Și în al doilea rând Dumnezeu te ajută să fii mai determinat și mai consecvent în atingerea obiectivului tău.

Atunci când te rogi, tu îți setezi, de fapt, chakrele corpului, îndeosebi chakra focului, care este răspunzătoare de voința și a setei de viață la o anumită acțiune.  Ca rezultat chakra va primi mai multă energie divină, tu vei deveni mai activ și mai motivat putând astfel să îndeplinești tot ce ți-ai propus.

Pentru a înțelege mai bine cele spuse de mine îți recomand să citești mai multe dintre articolele scrise de mine pe acest site despre principiile eticii divine  și despre chakre.

Acesta este mecanismul energetic prin care Dumnezeu ne ajută pe noi oamenii ca noi să trăim pe acest pământ fericiți și împliniți. Pentru că El vrea ca toți oamenii în timpul vieții lor să fie desăvârșiți și să atingă cât mai mulți perfecțiunea pentru ca ei să poată accede în Sferele Divine.

Atunci însă când omul nu crede în divin, el este lăsat să activeze pe cont propriu. De el depinde cât va fi de motivat, cât de multă energie divină va avea și cum își va atinge scopul. În afară de aceasta legătura inter-personală va fi mult mai slabă.

Dumnezeu este o sursă veșnică de iubire și lumină. Nu te lenevi să-l cunoști.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s