ADEVĂRUL DIN ÎNCHISORI

Gardul unei inchisori

De aici nu fuge nimeni!..

Energia divină lucrează în fiecare din noi după legile divine și ea lucrează de asemenea și în oamenii din închisori. Închisorile sunt cele mai sinistre locuri ale planetei noastre, ele sunt locuri în care criminalitatea conlucrează legal cu oamenii legii.

În mod normal închisoarea nu ar trebui să fie un loc unde un om, chiar dacă este infractor să fie privat de toate drepturile sale și supus chinurilor psihologice. Spun aceasta pentru că privarea de sex este cea mai des întâlnită și cea mai grea tortură pentru deținuți. În condiții de închisoare privarea de sex ia niște forme înfiorătoare, deținuții fiind supuși la violuri, la discriminări sexuale și impuși cu forța să întrețină relații homosexuale. Pentru a analiza acest aspect eu am folosit cartea savantului rus Leo Klejn „O altă iubire”.

Închisorile din spațiul ex-sovietic sunt un exemplu elocvent ale faptului cum un copil devine homosexual. Se înțelege că nu toți copiii deținuți urmează această cale, dar este un bun exemplu pentru a urmări această transformare. Nu o să vă dau exemple concrete sau imagini desfășurate, nu aceasta este scopul acestei lucrări, dacă doriți puteți oricând citi literatură pe aceste teme, deși este o literatură greu de citit.

În aceste penitenciare conduc așa numiții hoți în lege. La discreția lor este viața și sănătatea tuturor pușcăriașilor. Iar sexul este cea mai importantă latură a vieții din închisori.

Închisoarea este o lume închisă, o lume fără femei. Iar energia sexuală ( și nu numai) trebuie eliminată la timp, în acest scop pușcăriașii se folosesc de alți deținuți, pe care îi aleg ei și-i folosesc pentru activități homosexuale și care sunt tratați foarte rău. Sunt numiți „cocoși” sau „pidori”. Nu au drepturi egale cu alți deținuți. Ei sunt violați de toți ceilalți, care se autodenumesc „bărbați”.

Este interesant că după un timp bărbatul, care a fost folosit pentru activități homosexuale forțat, începe a primi plăcere de la actele sexuale întreținute. La el se schimbă direcția orgasmului de la „rațional”- la „emoțional”. El începe a acționa întocmai ca o femeie. Aceasta înseamnă că în creierul său s-a format un al doilea CCS pe partea dreaptă a creierului, așa cum îl au femeile.

Un copil inchis

Inchisoare de minori

Ieșind la libertate, după ispășirea pedepsei majoritatea bărbaților se întorc la orientarea sexuală pe care au avut-o înainte de a fi închiși. Cu totul însă altfel stau lucrurile în coloniile pentru minori. Minorul care a nimerit într-o colonie și nu a avut până atunci o experiență sexuală, nu are CCS format, deci după îndelungate violențe sexuale asupra sa, el devine un homosexual pasiv, iar atunci când iese la libertate el își păstrează această orientare în majoritatea cazurilor. 

Aceasta și demonstrează faptul că homosexualitatea poate fi achiziționează, nimeni nu se naște homosexual, toți copii la naștere nu au informații înscrise despre sexul său, nu au noțiunea de sex la nivel psihologic, toate aceste calități se dezvoltă mai târziu. Diferențe între sexul copiilor există doar la nivelul corpului fizic.

Tot astfel fetițele devin lesby, atunci când fiind dominate de coenergia rațională au primele lor experiențe sexuale cu o femeie.

  SFATURI:

Respectarea regulilor de mai jos vă va permite să fiți activ sexual pentru o perioadă lungă de timp:

 1. Bărbatul în timpul actului sexual, trebuie să se concentreze asupra informațiilor senzuale externe care sunt date de miros, ochi, auz și se înțelege simțul dactil, dar mai ales de penisul său;
 2. Femeia pentru a avea un orgasm vaginal, trebuie să se concentreze asupra zonei din interiorul vaginului său;
 3. Pentru a rămâne heterosexual bărbatul nu trebuie să permită ca în timpul actului sexual să-i fie introduse în anus sau în gură diferite obiecte, lichide, părți ale corpului, etc. De asemenea bărbatul pe parcursul vieții sale trebuie să fie „rațional” cât mai lung timp posibil;
 4. Pe toți acei care îți descriu actul homosexual ca ceva superb și îndemnându-te să încerci, privește-i ca pe niște homosexuali care sunt în căutarea unui partener sexual. Aveți grijă de coenergiile voastre și a partenerilor voștri: Regula de bază pentru ați păstra sexualitatea este – Nu încerca acte homosexuale. Logica ne spune că dacă acest sex o să-ți placă vei deveni un homosexual, ceia ce-ți va crea mari probleme, iar dacă nu o să-ți placă la ce-ți mai trebuie să-l încerci;
 5. Nu vă despărțiți de iubite/iubiți pentru mult timp. Aceasta duce la pierderea legăturii dintre voi pe plan energetic;
 6. Nu schimba des partenerul, pentru ca relația voastră să meargă voi trebuie să formați un cuplu, și un cuplu sexual de asemenea, iar în cadrul unui cuplu coenergiile trebuie să fie egalate. Toți bărbații sunt dotați bine pentru sex, toate femeile sunt bune la pat.

Dacă ați fost atenți am scris mai sus că sexualitatea se învață ca o limbă, că sexualitatea depinde de energia dominantă în psihicul persoanei, de aceia pot spune doar atât:

Dacă vă simțiți depășit de starea voastră sexuală, învățați o altă limbă, treceți la starea voastră normală. Deși este dificil este posibil. Și aici în ajutorul vostru va veni energia divină.

Atunci când există disfuncționalități sexuale, în plus față de tratamentul recomandat de medic, bărbații trebuie să-și crească energia rațională, femeile– cea emoțională. Sexualitatea este puternic legată de coenergiile noastre și dacă înțelegem acest lucru având grijă de coenergiile noastre, noi ne vom proteja sexualitatea.

Cum să avem grijă de ea trebuie învățat în școli, încă din primele clase.

         CONCLUZII:

 1. Să ținem minte: coenergia dominantă le conferă oamenilor o orientare sau alta: dacă băiatul la momentul formării Centrului de Comportament Sexual (CSS) are coenergie rațională puternică, dacă el la acel moment gândește cu emisfera stângă a creierului (ESC), CSS se va forma pe ESC și tânărul va avea orientare heterosexuală. Fetița la momentul formării CCS trebuie să aibă coenergie emoțională și să gândească cu emisfera dreaptă a creierului (EDC). În caz contrar sexualitatea lor viitoare poate fi homosexuală (lesby);
 2. După formarea CCS psihicul va efectua modificările necesare și disponibile în organism: modificări comportamentale, fiziologice etc.
 3. Observăm că fetițele pentru a se maturiza nu au nevoie de a trece la alt tip de energie divină, ca în cazul băieților, toți copiii nou născuți au coenergia emoțională preponderentă. Oare nu aceasta este cauza că fetițele se dezvoltă sexual mai repede decât băieții de aceiași vârstă?
 4. În fiecare din cuplurile homosexuale sau lesby există un partener bisexual, care poate avea relații sexuale normale și cu parteneri de sex opus. Bărbatul bisexual, la fel și femeia bisexuală, nu au probleme sexuale la nivel energetic, ci doar de comportament sexual, altfel spus la ei CCS-ul este format corect pe partea corespunzătoare a creierului, doar că în CCS-ul lor este înscrisă permisiunea de a întreține relații sexuale cu persoane de ambele sexe;
 5. Există două forme de orgasm și la femei și la bărbați: a) Orgasm direcționat în exteriorul corpului („rațional”) și b) Orgasm direcționat în interiorul corpului („emoțional”). Toate celelalte orgasme pot fi atribuite unuia din aceste două forme. De aici reiese că și bărbații și femeile pot avea orgasm de ambele forme. Aceasta depinde de coenergia lor;
 6. Homosexual nu se naște nimeni. Coenergiile și comportamentul sexual achiziționat pe parcursul vieții determină orientarea sexuală a persoanei. Un bărbat „rațional”, care a avut o lungă perioadă sex cu femei, poate să nu devină homosexual, chiar dacă coenergia sa dominantă se schimbă în energie divină emoțională, deși aceasta nu înseamnă că el nu va avea alte disfuncții sexuale. Dar un tânăr „emoțional” va deveni homosexual, după primele sale experiențe sexuale cu bărbați.
precedenta
urmatoare
Reclame