ORIENTAREA SEXUALĂ

rascruce-400Despre orientarea sexuală sunt spuse și scrise o mulțime de minciuni și semi-adevăruri, probabil, pentru că acesta este unul din cele mai controversate și mai explozibile domenii al activității umane, care ne interesează pe toți.

Marea minciună, care se dorește a fi cultivată societății umane, este că orientarea sexuală este ceva dat odată și pentru totdeauna, din naștere, ceva care nu mai depinde de mediul în care se dezvoltă omul (copilul). În această lumină se încearcă a se găsi, ba gena răspunzătoare pentru homosexualitate, ba alte corespondente care ar putea explica astfel comportamentul sexual atât de diferit al ființelor umane: testosteron, estrogen etc.

Care este însă adevărul?

Atunci când studiem sexualitatea oamenilor, ea, sexualitatea, trebuie studiată, nu separat la un anumit individ, ci în cadrul cuplului sexual, deoarece anume cuplurile sexuale stau la baza sexualității.

În primul rând să dăm definiția a ceia ce înțelegem atunci când vorbim despre cuplul sexual.

Un cuplu sexual este relația sexuală a doi parteneri benevolă și de lungă durată. În societatea noastră în prezent există trei tipuri de cupluri sexuale:

  • Cuplul heterosexual;
  • Cuplul homosexual-gay;
  • Cuplul homosexual-lesbian.

În fiecare din cuplurile sexuale există doi parteneri. Evident, pentru ca relația să fie de lungă durată fiecare din parteneri trebuie să fie dispuși a continua practicarea sexului, adică actul sexual trebuie să-i aducă partenerului satisfacție sexuală, ceia ce se întâmplă prin intermediul orgasmului.

Privind din nou desenul 5.1, unde avem schițate imaginile a trei cupluri sexuale echilibrate energetic, putem observa că fiecare partener din cuplu are amplasate de asupra capului câte două semne: primul, un cerc, care are înscrisă o literă F sau M, reprezintă sexul persoanei, iar al doilea semn, o stea sau un dreptunghi, reprezentă tipul orgasmului. Dominanta energetică este redată prin culoarea roșie, pentru coenergia spirituală, sau albastră pentru cea rațională. Fiecare persoană are alături un număr pentru a-l deosebi. Comparând acum semnele de la bărbatul 3 din cuplul homosexual cu bărbatul 1 din cuplul heterosexual vom observa că sunt identice. Tot astfel femeia 6 are însemnele identice cu femeia 2.

Actele și cuplurile sexuale echilibrate și neechilibrate energetic

Desen 5.1. Actele (cuplurile) sexuale echilibrate și neechilibrate energetic

Ce înseamnă aceasta?

Aceasta înseamnă că bărbatul, care are orgasm „rațional”, dintr-un cuplu homosexual este asemenea bărbatului din cuplul heterosexual, care are același tip de orgasm direcționat în exteriorul corpului. Deci din punct de vedere fiziologic, psihic, sau energetic el nu are probleme sexuale și poate întreține relații sexuale, atât în cupluri heterosexuale, cât și homosexuale. Acesta este un bărbat bisexual. Celălalt partener are tipul de orgasm direcționat în interiorul corpului (orgasm „spiritual”), este tipul de orgasm al femeii într-un cuplu heterosexual. La acest partener tipul orgasmului nu corespunde sexului său fizic, de aceia el este denumit transsexual.

Tot astfel femeia 6 din cuplul lesbian nu se deosebește cu nimic de femeia 2 din cuplul heterosexual. Orgasmul ei este de tip „spiritual” și ea la fel poate întreține relații sexuale în două tipuri de cupluri: heterosexual și lesbian. Această femeie este bisexuală. Cealaltă parteneră nu poate întreține relații sexuale cu bărbați, tipul orgasmului ei este „rațional” și diferă de orgasmul femeii din cuplul heterosexual. Această femeie este transsexuală.

Acum putem înțelege faptul că un cuplu homosexual este format dintr-un partener bisexual și un partener transsexual.

Putem acum trage concluzia: cupluri LGBT nu există în stare pură. În fiecare din cuplurile homosexuale sau lesby există un partener bisexual, care poate avea relații sexuale normale și cu parteneri de sex opus. De-aceia corect ar fi să numim homosexual, doar pe bărbatul care într-o relație, are orgasm „spiritual” și îndeplinește rolul pasiv. Un homosexual, pentru ași găsi un partener sexual, trebuie să convingă prin diferite metode un heterosexual să i se alăture. Asemenea și femeia lesbiană.

Ce concluzie putem trage de aici?

  1. Un cuplu homosexual este format de fapt dintr-un partener bisexual și un partener transsexual;
  2. Cuplurile homosexual și lesbian sunt mult mai instabile, decât cel heterosexual. Pentru că bărbatul cu coenergie rațională de multe ori se întoarce în cuplul tradițional, heterosexual, unde el își poate satisface alte nevoi fiziologice, care un cuplu homosexual nu i le poate da: căsătorie oficială, copii, satisfacții psihologice. Femeia cu coenergie spirituală din cuplul lesbian – la fel. (Se pare că aceasta și este cauză de ce activiștii LGBT luptă cu atâta ardoare pentru căsătorie civilă și dreptul de a înfia copii);
  3. Pentru a lega o relație de cuplu transsexualii trebuie să-și găsească (de fapt – să atragă) un partener heterosexual. Altă cale nu există. Și aici ei fac concurență bărbaților sau femeilor heterosexuale.

La începutul acestui capitol am relatat trista poveste a lui David Reimar, care a fost educat ca fetiță, dar în final a preferat să devină din nou bărbat. Acest experiment nereușit, nu demonstrează însă că orientarea sexuală o avem din naștere, pentru că sunt sute și mii de dovezi care arată că homosexualitatea poate fi achiziționată. În continuare noi vom arăta aceste dovezi.

Homosexualii sunt bărbații, care au dezvoltat Centrul de Comportament Sexual pe partea dreaptă al creierului, iar lesbienele sunt femeile, care au dezvoltat CCS-ul pe partea stângă a creierului. Aceste schimbări se întâmplă atunci când coenergia cerebrală dominantă nu corespunde energiei divine cerebrale cerute de sexul respectiv pentru formarea CCS.

De exemplu, atunci când un băiat la vârsta maturizării, are coenergia rațională la nivel scăzut, sau o fetiță are dimpotrivă un nivel prea mare al coenergiei raționale, adică la ea dominantă este coenergia rațională.

După cum am văzut, în fiecare cuplu LGBT există un partener care poate întreține relații sexuale cu ambele sexe, aceștia se numesc bisexuali.

Bărbatul bisexual, la fel și femeia bisexuală, nu au probleme sexuale la nivel energetic, ci doar de comportament sexual, altfel spus la ei CCS-ul este format corect pe partea corespunzătoare a creierului, doar că în CCS-ul lor este înscrisă permisiunea de a întreține relații sexuale cu persoane de ambele sexe. Însă rolul lor în actul sexual gay rămâne mereu același: pentru bărbatul bisexual – orgasm „rațional”, iar pentru femeia bisexuală – orgasm „spiritual”.

Ne putem face o părere, citind ce scrie un bărbat pe un site medical (îi păstrez ortografia): ”buna, am o întrebare pentru cineva care ar putea sa mă ajute… mă simt perfect, mă simt mai viril decât mulți dintre bărbații de pe pământ, am niște partide de sex „nebune” cu soția mea, dar problema e ca mă excit foarte tare când vad un bărbat și care sa arate măcar la fel de bine ca mine (merg la sala). Am avut ocazia sa-îmi facă cineva sex oral, adică sa mi-o sugă, de m-a zăpăcit și nu era o ea, din teribilism dorind sa încerc chestii mai fancy, am încercat sa merg mai departe… dar nu a mers nu îmi place, adică anal (eu sa fiu pasiv)… sunt puțin derutat… as vrea sa știu sunt bisexual? având în vedere ca tot activ am rămas, numai ca îmi place sa le-o „trag” și băieților? ”

Acesta este un caz tipic, care ne demonstrează că toți bărbații sunt sau pot fi bisexuali, atunci când joacă rolul activ, pot întreține relații sexuale cu persoane de ambele sexe. Prin extrapolare, putem spune același lucru despre femei, atunci când joacă rolul pasiv.

Dar există și persoane care au câte un CCS pe fiecare emisferă a creierului. Al doilea CCS se formează atunci când persoana fiind matură, achiziționează, din diverse motive, un comportament sexual complet diferit de cel pe care l-a avut. În dependență de energie divină se activează și CCS-ul respectiv. De exemplu: are multă coenergie rațională, se activează CCS-ul de pe partea stângă a creierului, care este răspunzătoare cu comportamentul sexual (orgasm „rațional”) și persoana respectivă va fi atrasă de sexul feminin (aceasta chiar dacă ea este femeie).

Deci trebuie să fim foarte atenți și să nu confundăm bisexualii cu homosexualii. Chiar dacă un bărbat într-un act sexual îndeplinește și rolul partenerului pasiv, atâta timp cât el are un orgasm „rațional”, el poate îndeplini rolul partenerului activ, sau poate avea relații sexuale cu femei, el este doar un bărbat bisexual. Prin inversare cele spuse se referă și la femei.

Un CCS nou se poate forma oricând, pe parcursul vieții. Un bărbat poate începe o experiență homosexuală ca un bisexual, din diferite motive: din curiozitate, din teribilism, fiind convins de un cunoscut să încerce, dar cu timpul poate deveni și homosexual cu orgasm „spiritual”. Totul depinde de coenergiile noastre. De-aceia trebuie să avem grijă de sexualitatea noastră, noi suntem unicul răspunzător pentru ceia ce ni se întâmplă.

Anume existența CSS și explică nenumăratele eșecuri în tratarea comportamentului gay, doar o limbă odată învățată nu o mai poți uita, așa și un comportament gay nu-l mai poți șterge din memorie. În plus este greu de a trece de la o dominantă psiho-coenergetică la alta, aceasta se poate efectua doar într-un interval mare de timp, iar în acest timp nu te poți lăsa de sex.

Uitați-vă acum și la un alt comentariu (la fel păstrându-i ortografia):

…Discutam mai deunăzi cu un tip gay care întâmpinase rezistenta familiei sale conservatoare și, din adolescenta l-au trimis la doctori, psihologi, i-au găsit prietene… ca sa nu zic ca aceasta înseamnă sa intri cu cizmele în viața unui om… mă rog, ei căutau sa îl vindece. L-am întrebat ce simțea în perioada aceea când era cu „prietena”. scârba, desigur… el, obedient, încercase… ce au realizat vrând sa îl schimbe? ce rol are șotia/partenera unui homosexual „tratat” sau ascuns? pt. ca daca homosexualitatea va fi considerata în continuare în afara normalității, femei sunt destule și se găsește oricând una buna de paravan. Cine câștiga din disimularea aceasta ?

Sa revin la tipul gay… și-a acceptat orientarea sexuala, și este (zice el) într-o relație monogama, (evident cu un bărbat) de peste 20 de ani. Nu sunt romani… au adoptat și crescut între timp 3 copii și părea a fi foarte atașat de ei și responsabil.

Din ce cauză aceste tratamente nu au dat rezultate? Deoarece nu s-a ținut cont de dominanta psiho-coenergetică a tânărului care este de natură spirituală. Deci întru întâi trebuie schimbată dominanta psiho-coenergetică, apoi orientarea sexuală se poate restabili.

Transsexualii – sunt persoanele care neavând fizic sexul cu care se identifică ei, tind să trăiască în viața reală ca persoane ale sexului cu care se identifică. Astfel ei se îmbracă și duc o viață de travestiți, în multe cazuri își fac operați medicale de schimbare a sexului.

În cazul transsexualilor rămâne valabil ceia ce am afirmat anterior: dominanta psiho-coenergetică îi face să fie așa cum sunt. De aceia o operație chirurgicală de schimbare de sex în aceste cazuri nu este o bună oportunitate: sunt multe cazuri, când persoanele care și-au schimbat sexul, după un timp au dorit să se întoarcă la sexul inițial.

precedenta
urmatoare