ACTUL SEXUAL ȘI CUPLURILE ENERGETICE

sex-350După cum am explicat în pagina precedentă oamenii au nevoie de sex pentru că sexul este un mecanism natural care reglează nivelul coenergiilor în organismul nostru, și în primul rând, se înțelege, în creierul nostru…

Actele sexuale pot fi de două feluri conform energiilor partenerilor implicați în ele:

Act sexual echilibrat energetic, atunci când în actul sexual sunt implicați fiziologic, energetic, și orgastic doua persoane. Acest tip de act sexual are loc intre parteneri heterosexuali, homosexuali sau lesby. Într-un act sexual echilibrat energetic orgasmul are loc simultan la ambii parteneri.

– Act sexual neechilibrat energetic, când în actul sexual este implicată energetic, emoțional și orgastic doar o singură persoană, a doua persoană chiar existând fizic, la nivelul energetic nefiind implicată și neavând orgasm de la acest act sexual. Ca exemplu pot fi date actele de masturbare, pedofilie, viol, dar și actele sexuale atunci când coenergiile partenerii au același tip de coenergie.

Act heterosexual se denumește actul sexual între parteneri de sex diferit, iar act homosexual între parteneri de același sex, în plus actul homosexual între doi bărbați îl vom denumi act gay, iar între două femei îl vom denumi lesbian.

Noi vom examina în cadrul acestui capitol doar actul sexual cu partener. Este necesar să înțelegem că într-un astfel de act sexual sunt implicați emoțional, energetic, fiziologic și orgastic doi oameni, doi parteneri și acești doi parteneri din punct de vedere energetic, atunci când coenergiile lor sunt echilibrate energetic (unul este rațional, iar celălalt emoțional) pot întreține acte sexuale repetate, deci formează un cuplu sexual energetic echilibrat. (Vezi desenul 5.1)actele sexuale

Oamenii, se înțelege pot să întrețină acte sexuale cu diferiți parteneri, sunt încercate toate variantele posibile ale actelor sexuale. Dar atunci când coenergiile partenerilor la un act sexual nu sunt echilibrate (nu formează un întreg: rațional-emoțional), aceste acte nu vor avea continuare, relația nu va funcționa și deci partenerii nu vor forma un cuplu sexual stabil. (B.)

Doar acei parteneri sexuali care pot avea acte sexuale echilibrate pot forma cupluri sexuale: adică o pereche care va întreține relații sexuale pe o durată lungă de timp. Iată de unde probabil provine expresia: „Ași găsi jumătatea sa”.

Prevăd criticile de felul: eu sunt emoțional, dar nu sunt homosexual. Trebuie să înțelegem: coenergia rațională sau emoțională sunt purtătorii sexualității, aceasta înseamnă că aceste coenergii doar pot avea informații despre sexualitate. Și deci, noi chiar dacă suntem pentru un timp pe partea opusă a sexualității (exemplu femeia devine „rațională”) trebuie să treacă un timp îndelungat până această informație se înscrie în creierul nostru pe CSS și începe a produce efecte. Și încă are importanță doar ce coenergie implică o persoană în actul sexual, adică noi putem fi un bărbat „emoțional”, dar în actul sexual putem utiliza coenergia rațională, deși ea nu este coenergia dominantă a psihicului său.

Un exemplu am adus în acest capitol la subcapitolul „Adevărul din închisori”. Acolo se povestește despre faptul cum sunt violați deținuții în închisori. La început ei suferă emoțional, mai apoi peste un timp ei încep a se implica energetic în actul sexual și peste un timp ajung să aibă orgasm.

Trebuie înțeles faptul că în actului sexual partenerii reacționează nu doar la nivelul corpurilor fizice, ci și la nivelul corpurilor energetice.

În timpul actului sexual la etapa preludiului coenergia rațională a bărbatului ridică nivelul coenergiei emoționale al femeii. Apoi nivelul coenergiilor tot crește, până când atinge apogeul – orgasmul, momentul în care se deschid simultan chakrele și are loc un schimb al coenergiilor implicate în actul sexual. Coenergia rațională a bărbatului este transmisă femeii, iar coenergia emoțională a femeii – bărbatului. Astfel are loc o echilibrare a coenergiilor. De asemenea, în timpul orgasmului, vibrațiile chakrei sexuale se ridică în sus, spre creier, prin coloana vertebrală până ating punctul sensibil al plăcerii sexuale din CSS.

După actul sexual, datorită transferului de coenergii, bărbatul devine mai puțin activ, simte nevoia de a o recupera, de a se odihni, el poate deveni și mai emotiv, femeia devine mai rațională, pentru că coenergia sa folosită a fost cea emoțională.

Desigur, și la masturbare, în final, are loc un orgasm, dar acolo nu are loc transferul coenergiilor și, ca rezultat, diferența psiho-coenergetică nu se schimbă. În cazul oricărui act sexual fără partener echilibrarea coenergiilor nu se petrece, aici are loc doar o micșorare a coenergiei raționale, datorită acțiunilor întreprinse la nivel fizic, ca rezultat diferența psiho-coenergetică după actul sexual fără partener rămâne destul de înaltă.

Aceasta nu este un secret, actul sexual fără partener nu este atât de intens, iată de ce pe rețelele sociale apar deseori întrebări de felul: „Ce să fac, mă masturbezi de 5-6 ori pe zi și tot mai vreau?..” Și încă un indiciu: violatorii după un act sexual violent rămân la fel de violenți, (ceia ce arată un nivel mare al coenergiei raționale), mulți dintre ei ajungând să-și ucidă victimele.

precedenta
urmatoare
Reclame