SAVANȚII AU DEMONSTRAT CĂ DUMNEZEU EXISTĂ!..

scientific-400Recent au apărut dovezi care ne demonstrează că știința modernă începe tot mai mult a înțelege faptul că Universul în care trăim noi este un Univers în care există Dumnezeu.

Doar că savanții atunci când vorbesc despre divin preferă să nu rostească numele lui Dumnezeu, substituindu-l cu alte cuvinte care sunt mai pe placul lor pentru că nu duc o încărcătură religioasă.

Astfel în cercurile științifice tot mai mulți savanți aderă la ideea că lumea în care trăim este o lume simulată, aidoma celei imaginate de autorii filmului „The Matrix”. În  filmul apărut în anul 1999 eroul principal, hackerul Neo, trăiește într-o lume simulată, într-o lume a iluziilor, în care oamenii sunt doar o sursă de energie pentru Matrice, o inteligență artificială care a înrobit omenirea. Și doar  Neo poate schimba această situație…

Această simulare 3D a realității noastre, potrivit acestei teorii, este dată de un computer super-puternic extrem de performant și care simulează întreg Universul în care trăim noi toți.

Teoria simulării a luat un nou avânt odată cu o descoperire întâmplătoare, făcută de fizicianul francez Alain Aspect, și care arată că particulele subatomice dețin proprietatea hologramei.

tv-300Ce înseamnă în limbajul omului normal „proprietatea hologramei”? De fapt aceasta înseamnă că nu a fost descoperită nici o particulă subatomică ce ar fi deținătoare de masa corpului. Corp există și el are masă, dar când adunăm masa particulelor din care face parte corpul, atunci masa este egală cu zero, ceia ce ne face să credem că de fapt corpul, de fapt, nici nu există, ci este o hologramă – o proiecție efectuată de cineva în spațiu.

Reieșind din cele spuse reiese că tot cosmosul este o energie. Și aceasta adâncește și mai mult misterul care s-a format în jurul energiei gravitaționale, energie care nu poate fi explicată nici de o teorie cât de cât științifică.

Pentru noi însă această teorie are un efect neașteptat, pentru că dacă traducem în limbaj normal cele spuse de fizicieni, aceasta înseamnă că cineva a creat acest Univers și deci Dumnezeu există. Pentru că doar Dumnezeu are puterea de a crea un Univers, sau mai multe, și oricum nu l-am numi noi, el tot Dumnezeu rămâne.

Deci această teorie confirmă ceia ce Biblia a spus cu mii de ani în urmă: Dumnezeu a creat această lume! Pentru că în traducere din limba în care vorbesc oamenii de știință: Simulat= creat!

Dacă trăim într-un Univers simulat, bucurați-vă căci avem un Creator! Și bucurați-vă pentru că Universul nostru este Universul Binelui, iar Dumnezeul nostru Creator este Dumnezeul Iubirii.

Bucurați-vă!

Lasă un comentariu