ESTE INOFENSIVĂ HOMOSEXUALITATEA?

accept-400Acum voi vorbi despre comportamentul gay, deși este o temă sensibilă și există riscul de a nu fi înțeles pe deplin. Pentru că vă voi spune adevărul despre homosexualitate, adică ceia ce contravine științei oficiale. Dar îmi asum acest risc, eu pot spune adevarul nu sunt nici politician, care tremura pentru fiecare vot și nici un alt gen de om pentru a putea fi blamat ca „homofob” (printre altele sensul semantic al acestui cuvânt a fost inversat, corect este „homosfob”. Acest cuvânt creat artificial de către un psiholog american, George Weinberg, are o misiune speciala de a crea o confuzie intre sensul cuvintelor homo – om (latina) și homos-acelas (greaca), pentru că, dacă nu ați sesizat încă, domnul psiholog, creator al acestui cuvânt, era el însuși homosexual). Deci eu nu sunt nici homofob si nici homosfob.

Eu cred că comportamentul gay este o mare povară psihică pentru aceste persoane, ele, se înțelege, nu sunt vinovate pentru că sunt homosexuale sau lesbiene, dar ele trebuie ajutate prin toate metodele să-l depășească.

gay-pride-300Este oare homosexualitatea atât de inofensivă după cum ni se spune?

Divinetica vă dă un răspuns la această întrebare. Ea ne învață că un cuplu sexual este format din doi parteneri cu energii diferite ( numite coenergie rațională pentru bărbat și coenergie emoțională pentru femei). Iar în cazul cuplului homosexual sau lesby, doar unul dintre parteneri este homosexual (lesby) adevărat, adică nu poate avea relații sexuale heterosexuale.

Iar aceasta înseamnă că homosexualii intră în concurență cu femeile pentru a atrage un partener sexual, ceia ce duce la faptul că vor fi formate mai puține cupluri heterosexuale în cadrul societății. Iar noi știm că doar cuplurile heterosexuale se pot regenera, adică pot da viață la copii. Vor fi mai puțini copii. Mai puțini copii înseamnă scăderea ratei natalității și descreșterea populației care duce de asemenea la probleme sociale și economice.

Faptul că s-a declarat oficial că comportamentul homosexual este înnăscut și nu poate fi remediat este o greșeală enorma. Aceasta înseamnă că nu se mai alocă sume pentru cercetarea acestui fenomen, a metodelor de combatere a lui (a fenomenului, nu a homosexualilor) nu se mai duce nici o evidență a homosexualilor și nici un medic, chiar dacă te vei adresa la el, nu se va apuca să-ți acorde ajutor.

 

precedenta
urmatoare
Reclame