LUMINA

SC-019Am construit o biserică în sufletul meu. O biserică în care încape lumea toată, întreg globul pământesc și toți oamenii.

Am aranjat acolo icoane frumoase: livezi în floare și râuri susurând, munți înalți și orașe luminoase. Pe turlele înalte am agățat norii și luna, iar în vârf  am pus soarele.

Am construit o biserică în sufletul meu, neobișnuit de frumoasă și în ea trăiește Dumnezeu. Și în ea ard candele-luceferi și se aud cântările miraculoase ale păsărilor de aur, îngeri cu aripi voinice fac minuni și ajută oamenii cu toată puterea lor.

În această biserică timpul nu curge, acolo toți rămân tineri și viguroși mereu, iar moartea nu există. Și este îndeajuns să spui: „Iartă-mi păcatele…” pentru a fi iertat și a putea avea un nou început.

Acolo bat clopote de sărbătoare și răsună mereu râsete de copii… Totul este perfect și oamenii sunt fericiți. Acolo nu există tristețe sau plictiseală, nu există obligația de a munci pentru că omul trăiește din lumină. În locul acela sfințit de Dumnezeu nimeni nu plânge, nu sunt războaie și nu există ură, răul a fost înfrânt definitiv. Iar lupii trăiesc în liniște alături de căprioare și iepurași, pentru că ei nu au nevoie de a ucide, hrănindu-se cu lumină.

În biserica din sufletul meu este multă lumină și pace, este loc pentru orișicine. Vino și tu, fără întârziere, însetatul de adevăr, în biserica din sufletul meu.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s