COENERGIILE ȘI SEXUALITATEA

cuplu-400Desigur că datorită faptului că actul sexual are și o componentă care se petrece la nivelul energetic al corpului uman, pot apărea diferite cazuri când coenergiile partenerilor sexuali nu corespund unui altuia. Ne întoarcem din nou la desenul 5.1, (Actele sexuale (cuplurile) neechilibrate energetic) la partea a doua care reprezintă cuplurile neechilibrate energetic. Aici avem desenate pentru analiză toate variantele de cuplare a partenerilor cu coenergii diferite, primind astfel 6 cazuri posibile.

Se subînțelege faptul că toate cuplurile familiare (ca și cuplurile sexuale) se formează din două persoane care au energii diferite și care se echilibrează în cadrul cuplului. Dar odată cu trecerea timpului coenergiile partenerilor (soților) se pot schimba, ajungându-se la cazul când cuplul devine astfel neechilibrat energetic.

Noi vom folosi terminul transsexual pentru toate persoanele (masculine și feminine) ale căror coenergii dominante nu corespund sexului lor fizic și care arată un comportament sexual corespunzător acestei coenergii (având un orgasm potrivit coenergiei lor dominante).

Deosebirile între persoanele caracterizate ca fiind transsexuale și cele transgender sunt date de mărimea diferenței psiho-coenergetică. O diferență psiho-coenergetică mai mare va da un caracter mai apăsat și o anxietate mai mare legată de sexului persoanei (disforie de gen).

Și aici poate apărea întrebarea: Dar ce se întâmplă atunci când unul din cei doi parteneri nu are coenergia necesară?

Pentru a afla răspunsul la această întrebare ne vom privi din nou desenul 5.1.

Actele și cuplurile sexuale echilibrate și neechilibrate energetic

Desen 5.1. Actele (cuplurile) sexuale echilibrate și neechilibrate energetic

Acum din desen putem observa că există 6 tipuri de posibile tipuri de act sexual care nu sunt echilibrate energetic, adică nu au în componența lor atât coenergia rațională, cât și cea spirituală. Aceste sunt toate combinațiile posibile dintre doi parteneri ai unui act sexual. Mai jos vom caracteriza fiecare situație în parte.

Aceste combinații posibile formează patru acte în cazul partenerilor homosexuali și două a în cazul partenerilor heterosexuali:

  1. Bărbat „rațional”- femeie „rațională”;
  2. Bărbat „rațional” – bărbat „rațional”;
  3. Bărbat „spiritual” – femeie „spirituală”;
  4. Femeie „spirituală” – femeie „spirituală”;
  5. Bărbat „spiritual” – bărbat „spiritual”;
  6. Femeie „rațională” – femeie „rațională”.

Mai jos vom caracteriza fiecare cuplu neechilibrat, reieșind din actul sexual pe care îl pot avea partenerii. În linii mari actul sexual neechilibrat energetic se termină ca un act sexual fără partener, pentru unul din partener, celălalt nefiind în stare să atingă orgasmul din diverse cauze: impotență, frigiditate, anorgasmie, alte probleme psiho-sexuale.

  1. Bărbat „rațional” – „femeie rațională”. Acesta este un caz destul de des întâlnit, este cazul masculinizării femeii, când femeia devine din diferite cauze „rațională”. În acest caz fata care nu a avut contacte sexuale cu bărbați nu va simți atragere sexuală față de ei și se va orienta către alte fete, deoarece coenergia lor va fi diferită de a ei. Dacă fata va încerca relații sexuale cu bărbați acestea vor fi nereușite, ea neajungând la orgasm. Pentru femeile mature trecerea la coenergia rațională poate genera la un nivel mic al diferenței psiho-coenergetice anorgasmie, iar dacă femeia va fi puternic „rațională” se va simți frigidă. Aceasta este cauza de ce o femeie nu poate atinge orgasmul nu doar cu un bărbat, ci cu toți bărbații.
  1. Bărbat „rațional” – bărbat „rațional”. Este un caz rar întâlnit, cazul violului din închisori, când bărbatul violat nu participă coenergetic la actul sexual sau cazul în care într-un cuplu homosexual bărbatul transsexual a devenit „rațional”, ceia ce are o rată mică de probabilitate, deoarece este foarte greu pentru un bărbat să treacă la coenergia rațională, mai ales în cazul unui homosexual, dar teoretic nu excludem această posibilitate. Bărbatul devenit „rațional” nu va mai avea orgasm „spiritual” în cadrul acestui cuplului și cuplul se va destrăma. Dar aceasta nu înseamnă că bărbatul se va întoarce la acte sexuale cu femei, mult mai probabilă este înființarea unui cuplu homosexual în care el va juca rolul „activ”.
  2. Bărbat „spiritual” – femeie „spirituală”. Este un caz destul de des întâlnit, în cazul unui cuplu apare atunci când bărbatul devine „spiritual”. De exemplu a fost întemnițat pentru o lungă perioadă și a fost folosit pe post de femeie de către alți deținuți, sau a devenit „spiritual” din cauza blocajelor psihice etc. Aici putem deosebi mai multe situații particulare:

– Tinerii care nu au avut încă relații sexuale cu femei, vor simți atracție sexuală pentru bărbați și vor deveni homosexuali (totul depinde de nivelul coenergiilor și de informația scrisă în CCS);

-Bărbații, până la 50 de ani, din cadrul unui cuplu heterosexual pe termen scurt nu vor înregistra probleme sexuale în cadrul cuplului, dar pe termen lung vor începe a avea probleme, orgasmul lor se va schimba la început în orgasm mixt, apoi el nu va mai avea nici erecție și nici orgasm. Cuplul se va destrăma, dacă bărbatul nu-și va crește coenergia rațională;

– Bărbații după 50 de ani, care devin „spirituali” cu timpul pierd parțial sau total posibilitatea de a avea o erecție.

  1. Femeie „spirituală” – femeie „spirituală”. Este cazul două prietene „spirituale” care au hotărât să încerce să facă sex, sau cazul unui cuplu lesbian atunci când femeia activă (transsexuală) a devenit „spirituală”. Evident din cauza coenergiilor neechilibrate, femeile nu vor avea orgasme și cuplul se va distruge. Fiecare femeie va încerca să-și creeze alt cuplu lesbian, în care va putea avea un orgasm „spiritual”.
  2. Bărbat „spiritual” – bărbat „spiritual”. Situație identică punctului patru, doar că are loc în interiorul unui cuplu homosexual de bărbați, Are loc atunci când bărbatul „rațional” devine „spiritual” din diverse motive. Cuplul se va autodizolva.
  3. Femeie „rațională” – femeie „rațională”. Situație identică punctului doi, doar că aici se petrece în cadrul unui cuplu lesbian. Femeia „spirituală” a devenit „rațională”. Cuplul se va autodizolva.

Cazul băieților violați este ilustrativ pentru înțelegerea acțiunii coenergiilor din corpul nostru. Judecând logic, ar trebui ca un tânăr care a fost violat să simtă repulsie față de bărbați și să se orienteze către femei. De ce atunci mulți din ei devin homosexuali?  Răspunsul constă în faptul că băieții violați pierd din coenergia lor rațională, devenind astfel „spirituali”, iar coenergia spirituală după cum știm este în sfera sexuală transmițătoarea de caracteristici feminine. Deci, băieții violați devin asemenea femeilor.

Când un bărbat face sex cu o femeie, care are dominanta rațională, femeia în multe cazuri nu poate atinge orgasmul, sau nu simte plăcere de la actul sexual. Medicii sexologi denumesc aceste abateri ca frigiditate a femeilor. Cauzele frigidității sunt diverse începând de la probleme psihice, de sănătate și terminând cu problemele sexuale ale bărbatului. Dar în cea mai pură manifestare aceasta problemă este legată de coenergia rațională a femeii, deși în majoritatea cazurilor sunt învinuiți bărbații, că nu fac preludiul necesar, că este egoist, prost, își satisface doar propria dorință. Dovada acestui fapt o confirmă femeile, care au schimbat mai mulți parteneri și tot nu au găsit unul cu care să simtă plăcerea orgasmului simultan.

Sper, că acum ați înțeles, majoritatea problemelor sexuale survin din cauza coenergiilor din organismul și psihicul nostru.

Dacă ne referim la diagrama sexualității atunci punctul care ar indica probleme de frigiditate este situat în partea stângă a diagramei după punctul „Coleric”.

Anorgasmia se numește imposibilitatea femeii de a atinge orgasmul. În acest caz diferența psiho-coenergetică nu este atât de mare, femeia simte atracție sexuală, dar nu are nivelul necesar de coenergie spirituală pentru a atinge stadiul orgasmului.

Impotența sexuală masculină, la fel, poate fi cauzată de scăderea coenergiei raționale pentru o lungă perioadă de timp. Deficitul de coenergie rațională poate duce la blocarea organelor sexuale masculine la nivelul fizic.

În linii mari noi am examinat aproape toate aspectele sexualității umane. Rămâne doar a mai da un răspuns la întrebarea care este esențială pentru rezolvarea corectă a problemelor legate de sexualitate: Este oare orientarea sexuală înnăscută sau se achiziționează pe parcursul vieții?

Pentru a găsi răspunsul la această întrebare este necesar a urmări comportamentul sexual al oamenilor care își ispășesc pedepsele în închisori, în primul rând al minorilor din penitenciare. În acest caz se poate spune adevărul vine din închisori…

precedenta
urmatoare