FAQ

 faq-250CE ESTE BOTEZUL CU ENERGIE DIVINĂ?

Botezul cu energie divină este inițierea energiei divine în corpul nostru pentru a putea mai ușor lucra cu energia divină. Se poate lucra cu energiile divină și fără inițiere, dar aceasta va necesita o perioadă mult mai lungă de timp.

La inițiere se setează chacrele pentru ca ele să poată primi energia divină. Aceasta înseamnă că tu vei putea simți și coordona coenergiile, așa cum dorești.

Inițierea energiei divine trebuie făcută de o persoană care posedă îndeajuns de bine practica Divineticii pentru a putea iniția. De obicei această perioadă este de 1 an.

Pentru a iniția cu energie divină mâinile celui care inițiază trebuie ținute de asupra capului celui inițiat, care stă așezat pe un scaun, și de dat o puternică intenție pentru inițializarea energiei divine timp de 15-20 minute. Inițiatorul  simte c oenergiile și va ști când s-a terminat inițierea.

La sfârșitul inițierii se mulțumește lui Dumnezeu pentru că a transmis setările energiei divine noului inițiat. Exemplu: „Mulțumim, ție, Dumnezeule Unic, pentru inițierea energiei divine în Ion. În numele Tatălui și a Fiului și al Sfântului Duh. Amin.

Oricare greșeli și păcate nu ai făcut tu, să știi, ele toate au rămas dincolo, au rămas în afară pentru că tu ai primit botezul cu energie divină, energia divină a  fost inițiată în corpul tău și ea lucrează împreună cu Dumnezeu, pentru binele tău și te va duce spre iluminarea spirituală a ta.

După inițierea energiei divine trebuie să învață să stăpânești această energie.

 

Reclame