ROBOTUL RAȚIONAL

cyborg-400Robotul rațional va fi robotul care funcționează doar pe baza unei coenergii – coenergia rațională, energie divină care lucrează în toată materia din univers. Va fi un robot care va putea înlocui omul, doar în operațiile care presupun raționalitate, nicidecum altceva. Acestea for fi:

– Munca activă în tot felul de activități, la stadiile de producere, transport, furnizare, vânzarea, deservirea clienților, contabilitate, etc.

– În sfera medicală și de nursing: activități strict raționale, care nu necesită luarea deciziilor strict umane, cum ar fi: declararea decesului unei persoane, decesul prin sinucidere asistată (eutanasia), educația copiilor, etc., deci exceptând toate acele domenii în care se cere compasiune, iubire, creativitate, intuiție,

– În sfera educației – va fi exclusă activitatea lor ca persoane de bază în educația copiilor, îngrijirea bebelușilor, a copiilor bolnavi, precum și activități ca realizarea programelor pentru educație, etc. Deși se crede că procesul educațional se va muta tot mai mult în spațiul virtual, acest lucru este o mare eroare. Deși educația în virtual are un preț cu mult mai mic decât educația în școlile tradiționale, acest factor nu trebuie să fie hotărâtor, deoarece copii în procesul educației au nevoie de diferite coenergii, nu doar de cea rațională, pe care le-o poate da un robot pedagog.robotel

– În sfera guvernării

– În sfera ingineriei

În sfera artelor și a creării operelor de artă, cum este pictura, muzica și literatură – accesul roboților va fi interzis.

 

 

precedenta
urmatoare

 

Reclame