CIVILIZAȚIA UMANA ILUMINATA

ПечатьDacă civilizația noastră nu-și schimbă conștiința colectivă, dacă noi vom continua a merge pe drumul conflictelor, al înarmărilor, al epuizării planetei și tot ceia ce se autodenumește civilizație tehnologică, atunci în viitor ne așteaptă colapsul planetar. Acest lucru a fost demonstrat de noi în capitolul: „Când va veni apocalipsa?”

Iar dacă civilizația noastră va evita colapsul apocaliptic, ea va putea păși pe o nouă cale, care i se va deschide: transformarea ei din civilizație tehnocrată și materială într-o civilizație divinetică. Scopul acestei transformări este integrarea cu conștiința supremă – Dumnezeul Unic.

Și această etapă se va începe odată cu descoperirea energiei divine și acceptarea ei de către știință. Atunci, partea rațională, pe care fiecare din noi, o are în sine, se va reuni cu partea spirituală, formând un întreg, va dispărea acel perete  care desparte ESC de EDC, deoarece  nu va mai exista neîncrederea în Dumnezeu și în energia sa divină.

Dar descoperirea energiei divine trebuie să fie precedată de o iluminare a omenirii.   Pentru că energia divină poate fi o armă mult mai puternică decât energia atomică. Pentru că ea, energia aceasta, oricum am numi-o noi, divină, psihică, etc. este dorită de foarte multe minți răuintenționate pentru a putea stăpâni lumea, pentru a controla mințile oamenilor și a institui un control total asupra psihicului lor.

În viitor se așteaptă mari descoperiri anume în domeniul energiei divine. Și aici umanitatea trebuie să fie pregătită. Pregătită în sensul că trebuie să fie îndeajuns de iluminată pentru ca aceste descoperiri să nu distrugă toată civilizația. Exemplul energiei atomice este vorbitor de la sine.

precedenta
urmatoare
Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s