ÎNCHEIERE

motor-400Am ajuns la ultimul subcapitol al acestei cărți, al acestei cărți pe care nu am putut să nu o scriu. Așa cum este ea, grea pentru citit și care necesită multă muncă pentru a o înțelege, studiu și timp ea merită a fi citită. Pentru că ea este precursoarea unei schimbări care trebuie să aibă loc în conștiința oamenilor. Dumnezeu nu mai poate rămâne „un bătrânel cu barba sură care stă sus pe un nor”. Voia lui Dumnezeu este ca civilizația noastră să facă un pas însemnat pe calea spiritualității și a apropierii de Dumnezeu.

         Facem o recapitulare pe scurt a celor mai importante concluzii din această carte:

  • Energia divină este o energie care există cu adevărat în natura reală, dar noi nu o putem încă detecta, nici cu simțurile noastre, nici cu aparatura modernă.
  • Energia divină este dată de Dumnezeu și vine de la Sferele Divine. Ea este o trinitate.
  • Creierul nostru este un acumulator al energiei divine. El funcționează cu energie divină, se încarcă cu energie divină noaptea în timpul somnului, pe care o consumă ziua pentru a gândi, pentru a activa, pentru a exista.
  • Sexualitatea noastră este dată de forma energiei divine pe care o folosim.

Ca profet al Marii Schimbări eu am primit aceste cunoștințe pe calea extrasenzorială de la Spiritul Divin pentru a le răspândi în rândul tuturor oamenilor. Apariția mea de acum a fost prevestită de vizionara bulgară Baba Vanga în urmă cu mai mult de 20 ani. Am scris despre acest lucru încă de la început în Introducere cărții.

Și eu am nevoie de ajutorul tău. Fii un bun creștin, utilizează conceptul Eticii Divine în viața personală, conducându-te de el în toate situațiile din viață și vei fi răsplătit cu o sănătate psihică și fizică de invidiat. Răspândește Divinetica pe toate căile posibile. Este important ca ea să ajungă la cât mai mulți oameni.

Dumnezeu ne va ajuta!

precedenta
urmatoare
Reclame