DE CE UNII OAMENI NU CRED ÎN DUMNEZEU ȘI ÎN EXISTENȚA ENERGIEI DIVINE?

experience-300Adevarul consta in faptul ca o mare parte din oameni, dintre care fac parte si oamenii de stiinta, sunt „rationali”. Majoritatea barbatilor tineri sunt „rationali”. Aceasta este datorita faptului ca ei poseda in creierul lor un anumit fel de energie divina, care ii face sa fie rationali si  egocentristi, ceia ce inseamna ca ei privesc lumea ca pe un lucru care trebuie schimbat potrivit dorintelor lor. Mai detailat despre aceasta citeste poti citi   in capitolul: „Energia divina si coenergiile sale”.

Aceasta diferenta de gandire este data de energia divina care ne alimenteaza creierul nostru, pentru ca exista doua feluri de energie divina, numite coenerii, coenergia astro-rationala si coenergia bio-emotionala. Si aceste coenergii ne alimenteaza creierul si organismul nostru in intregime: coenergia rationala – partea stanga, iar coenergia emotionala – partea dreapta.

In general eu cred ca cota oamenilor „rationali” intr-o societate este aproape de 50% , in societatea moderna datorita proceselor de „masculinizare” a femeii este probabil aproape de 60%, dar trebuie de avut in vedere ca exista si un proces invers de trecere a barbatilor la coenergia emotionala la batranete.

Oamenii „rationali” au existat intotdeauna, doar ca in unele epoci ale civilizatiei ei au fost suprimati de oamenii „emotionali”, sau poate, nu atat  de oamenii „emotionali”, ci de atmosfera de intoleranta creata de liderii lor, fata de acei oameni-atei, care nu li se supuneau vointei lor…

Pentru un om „rational”a sti este echivalent cu „a crede”. Atunci cand el stie ca Dumnezeu exista, este tot acelasi lucru ca si atunci cand un om „emotional” crede, doar ca el gandeste cu partea stanga a creierului.

„Rationalii” nu pot crede ca Dumnezeu  exista, insa ei pot sti ca Dumnezeu exista!

Este o mare diferenta intre a crede si a sti.

Ceia ce credem noi vine de pe emisfera dreapta a creierului nostru, iar aceasta inseamna, ca noi o primim ca pe ceva dat, fara a fi nevoie sa o supunem intrebarilor rationale. Reiesind din acest fapt putem concluziona ca credinta este spirituala.

A crede – a considera, a gasi de cuviinta, a socoti, a accepta ceva ca fiind adevarat sau posibil, a avea o anumita credinta religioasa, a fi credincios, a fi convins ca un anumit lucru este adevarat.

Iar ceia ce stim noi vine de pe emisfera stanga a creierului uman, ceia ce inseamna ca este marcata de toate procesele cunoasterii:

A sti – a avea cunostinta, a fi informat, a cunoaste, a fi sigur de ceva, a intelege etc.

Iata de ce eu am plasat atat de multe rationamente si relatari despre Dumnezeu in aceasta lucrare a mea: pentru ca vreau ca si oamenii rationali sa ajunga la concluzia ca Dumnezeu exista cu adevarat si ca el ii poate ajuta. Pentru a face ca ratiunea lor sa-l accepte pe Dumnezeu, pentru inceput prin a sti ca el exista.

Cel mai minunat fapt insa se intampla atunci cand primesti botezul energetic. Atunci simturile tale sunt deschise energiei divine si tu intelegi atunci si accepti existenta lui Dumnezeu ca un fapt adevarat.

Si El este un izvor nesfarsit de energie divina.

 

Reclame

Un gând despre ”DE CE UNII OAMENI NU CRED ÎN DUMNEZEU ȘI ÎN EXISTENȚA ENERGIEI DIVINE?

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s