TEORIA DIVINETICĂ A APARIȚIEI OMULUI

Печать

Nu am nimic contra provenienței omului de la maimuțe sau de la un văr de al lor. Sunt niște animale foarte frumoase și deștepte, curioase și sociabile și sunt desigur creații ale divinului, ca tot ce există în natură. Aș vrea doar să arăt modul prin care s-a petrecut această transformare.

Evoluția omului din maimuță a fost de fapt mai degrabă o revoluție, care s-a produs într-un timp extrem de scurt, pe o populație mică și pe o arie restrânsă. Aceasta ne aduce mai degrabă la explicația biblică a creării omului de către Dumnezeu, decât la teoria darwinistă. Și iată de ce nu a putut fi găsită veriga lipsă din lanțul transformărilor maimuței în om modern. Iar această transformare s-a produs sub acțiunea coenergiilor divine.

Oamenii s-au dezvoltat din maimuțe sub acțiunea energiei raționale. Un impuls de coenergie rațională a acționat asupra pre-oamenilor un timp îndelungat, făcând ca ei să treacă de la gândirea emoțională, de pe emisfera cerebrală dreaptă, așa cum o au toate animalele, la gândirea rațională, cu utilizarea emisferei cerebrale stângi și la crearea unei diferențe psiho-coenergetice de un nivel atât de mare, încât nu a mai fost posibilă întoarcerea la gândirea emoțională animală. Și această transformare a fost foarte bruscă pe parcursul vieții a câtorva generații. Iar mai apoi proaspăt creatul om nu a mai avut nevoie de acel nivel mare de energie rațională, el a putut să existe în continuare ca om, fiindcă își restabilea necesarul de energie divină din Univers.

De unde s-a luat acel impuls de coenergie rațională este greu de spus.

Iată însă câteva ipoteze:

– Ipoteza unui impuls de coenergie rațională, care a cuprins tot pământul pentru un timp destul de îndelungat pentru ca transformarea maimuțelor în oameni să aibă loc. Este cea mai verosimilă explicație.

– Ipoteza extratereștrilor care au vizitat cândva această planetă și au creat omul. Este puțin probabil ca extratereștrii să facă o călătorie de ani-lumină pentru a vizita o planetă nepopulată. Iar pentru a o popula ei puteau tot atât de ușor să trimită niște roboți și nave automate. Deci teoriile de genul: „…piramidele egiptene, coloșii și alte construcții, uriașe și nu prea, au fost create de extratereștri” decad. Ca să mai lămurim un pic misterul construcțiilor uriașe vom remarca faptul că toți dictatorii din istoria omenirii au avut acest comportament al megalomaniei: „Eu voi ridica cea mai mare statuie (Colosul din Rodos), voi face cel mai mare palat (Ceaușescu, Casa poporului), voi construi cel mai mare templu (Templul zeiței Artemis din Efes) cel mai mare turn (Babel), cel mai mare zid (marele zid chinezesc) etc.”

– Ipoteza concentrării coenergiei raționale, de exemplu pe crestele munților, sau oglinda lacurilor.

– Ipoteza unui loc special pe Pământ, care are coenergia rațională mai ridicată (Grădina Edenului).

După cum am menționat anterior în capitolul 3: „Creierul uman – un acumulator al coenergiilor” creierul nostru este un acumulator care acumulează două tipuri de energie divină: coenergia rațională și coenergia emoțională. Aceste coenergiile sunt utilizate de noi pentru a gândi, pentru a activa și a ne reproduce.

Creierul uman este mult mai maleabil decât celelalte organe ale corpului. Astfel atunci când unui om i s-a eliminat o parte din creier, el nu își pierde posibilitățile pe care le dădea bucata eliminată, de vorbire, ca exemplu, iar creierul lui este remodelat, astfel ca funcțiile părții de creier eliminate să fie îndeplinite de alte părți.

Creierul uman, la rândul său, schimbă și modifică corpul fizic, potrivit gândurilor noastre. Atunci când îți insufli că te doare ceva, stomacul, de exemplu, peste un timp chiar vei avea dureri la stomac. Acesta este mecanismul prin care creierul nostru modelează corpul.

La începutul evoluției sale pre-omul a fost o maimuță sau un văr al maimuței, care avea un creier de primată, ceia ce înseamnă că creierul lui nu era rațional. Dar aceste remodelări au făcut ca noi, oamenii să arătăm așa cum arătăm astăzi.

Corpul fizic este remodelat constant pe parcursul vieții noastre. La început noi suntem copii slabi și neputincioși, apoi pe măsură ce coenergia se acumulează în noi– devenim tot mai puternici și mai experimentați, ne maturizăm sexual și ne înmulțim, ne tot schimbăm până devenim bătrâni neputincioși. Modificarea corpului are loc și atunci când noi devenim bolnavi, când ne îngrășăm sau slăbim, când ne facem o schimbare de sex, sau când începem a face body-building. Uitați-vă ce diferențe izbitoare există între un om neantrenat fizic și unul care practică body-building, sau sumo. Dacă ar fi catalogați de un savant extraterestru, probabil acela i-ar clasifica în trei categorii diferite: Homo Slabanogus, Homo Grasus și Homo Musculistus.

Legea corelației, care spune că un organism viu este un tot întreg, în care toate părțile sale și organele sunt corelate, în cazul oamenilor a lucrat prin intermediul energiei divine, astfel toate aceste transformări au fost coordonate și efectuate cu ajutorul creierului nostru, în stare sa de-acum rațională, dar probabil și irațională, deoarece emisfera dreaptă a creierului are o legătură instinctivă, mult mai puternică cu funcționarea organelor și a tuturor ritmurilor fiziologice.

                   CONCLUZII:

  1. Teoria darwinistă a originii speciilor nu se aplică la om, iar teoria evoluției omului este greșită, deoarece primatele s-au transformat în oameni printr-un proces de revoluție;
  2. Oamenii s-au dezvoltat din maimuțe sub acțiunea coenergiei raționale, care poartă informații raționale. Un impuls de coenergie rațională a acționat asupra pre-oamenilor un timp îndelungat, făcându-le să treacă de la gândirea emoțională, de pe emisfera cerebrală dreaptă, așa cum o au toate animalele, la gândirea rațională, cu utilizarea emisferei cerebrale stângi și la crearea unei diferențe psiho-coenergetice de un nivel atât de mare, încât nu a mai fost posibilă întoarcerea la gândirea biosferico-emoțională a animalelor.
precedenta
urmatoare
Reclame