POATE OARE OMUL CĂLĂTORI ANI DE ZILE PRIN UNIVERS?

stele-400De obicei cei care susțin cu ardoare călătoriile spațiale nu-și pun o întrebare foarte simplă și să dea un răspuns adecvat la ea: „Va putea omul călători ani de zile prin spațiul cosmic?” Și aici nu vorbim despre schimbările fiziologice care ar putea apărea în corpul său, despre radiațiile cosmice ucigătoare sau condițiile total nefirești funcționării organismului uman. Aici vom vorbi despre energiile corpului uman, deoarece, deși știința modernă încă nu acceptă total existența sferelor energetice a omului, ele există în realitate.  Și chiar dacă doar o mică parte din tot ceia ce afirmă de mii de ani religiile, în general orientale despre existența energiilor ar fi adevărat și atunci zborurile cosmice în adâncul Universului nu vor putea avea loc.

Astfel la capitolul în care am vorbit despre coenergiile noastre am menționat că omul are nevoie de toate cele trei coenergii și de asemenea are nevoie ca ele să fie echilibrate și să fie de o anumită putere.

De asemenea am mai spus: coenergia rațională, care este energia primară divină și este energia de bază a Universului, energia care ține acest Univers unit așa cum îl știm noi și fără de care el s-ar risipi ca o construcție de nisip. Coenergia emoțională este energia Biosferei acestui pământ, iar coenergia afectivă este redată de către Noosfera Planetei Noastre. Reieșind din aceste considerente, în timpul unui zbor de lungă durată, cu coenergia rațională nu vor apărea probleme, dar pe măsura ce astronava se va îndepărta de Planeta Pământ vor apărea probleme legate de coenergiile emoționale și afective. Din păcate, sau din fericire, omul este o ființă legată de planeta pe care s-a dezvoltat ca ființă. Oricare schimbare a nivelului de energie divină poate schimba psihicul umană, și nu numai psihicul, ci și alte funcții, dintre care cea mai importantă este reproducerea speciei.

Da, omul a ieșit în spațiul cosmic și chiar a putut ajunge pe Lună. Însă acest spațiu este în apropierea planetei noastre, este ca atunci când ai ieși din casa ta în prag, iar acolo dai direct peste o prăpastie imensă… Pentru a întări prin exemple cele spuse de mine este îndeajuns să examinăm puținele experiențe în domeniul călătoriilor în spațiul cosmic de care dispunem în prezent: cele a cosmonauților de pe stațiile orbitale din jurul pământului, precum și cele ale astronauților care au călătorit pe Lună. Să examinăm atent psihicul cosmonauților, reieșind din datele transmise de ei pe Pământ. În acest context cel mai relevant este modul lor de somn, deoarece somnul ne poate spune despre nivelul energiilor.

Atunci când un om nu poate adormi, el are un nivel mare al energiei divine raționale, nivelul de energie divină emoțională fiind scăzut, diferența psiho-coenergetică s-a mărit și persoana în cauză se află pe partea stângă a diagramei coenergiilor.

Toți astronauții au avut probleme cu somnul. Pentru a putea dormi ei luau pastile de somnifere. Au avut de asemenea probleme legate de evacuarea fecalelor. Dar din punctul nostru de vedere cl mai semnificativ este experimentul care a fost efectuat de astronauții care au făcut parte din echipajul Apollo-17. Acest experiment a studiat efectele razelor cosmice asupra materialului biologic, în acest scop servind cinci șoareci  din specia Perognathus longimembris (șoarecele mic de buzunar) care au fost închiși într-un container ermetic, fiecare în compartimentul său. În creierul fiecărui șoarece a fost implantat câte un dozimetru de radiație pentru a putea măsura doza de radiație primită.

soarece-400După întoarcerea pe Pământ șoarecii au fost scoși din compartimentele lor și au fost examinați. Nu s-a găsit nimic anormal la ei, doar că un șoarece a fost găsit mort. Iar moartea lui nu a fost cauzată de acțiunea radiațiilor cosmice. Temperatura și atmosfera în container erau în limite normale. Șoarecii rămași în viață au fost euthanasiați și toți cinci au fost supuși operațiilor de autopsie și cercetare. Cauza morții celui a cincilea șoarece nu a fost determinată.

Ce a arătat acest experiment? Nimic anormal, totul este în regulă, doar un șoarece mort dintr-o cauză necunoscută.

Acum să vorbim despre cauza morții acestui al cincilea șoricel. Animalele au ca și oamenii creierul divizat în două emisfere distincte: emisfera stângă și emisfera dreaptă. Fiecare emisferă primește o coenergie divină care îi permite să activeze.

Și acum un test de logică: Odată ce condițiile mediului în compartimentul șoarecelui erau în limitele admise, iar moartea sa nu a fost cauzată de razele solare (dozimetru implantat în creierul său a arătat că radiația nu a depășit normele).

Care putea fi cauza morții șoricelului?

Din experiența mea vă pot spune, de obicei atunci când oamenii de știință nu pot explica cauzele unui fenomen, al unei boli sau a unui mister – cauza este în energia divină. Știu, știu că mulți dintre voi nu cred în energia divină. Dar aveți voi o explicație mai bună?

precedenta
urmatoare
Reclame