DUMNEZEU ESTE UNIC!

Sfanta Maria

Sfanta Maria

Dumnezeul Unic este Dumnezeul tuturor oamenilor. Este Dumnezeul care înseamnă unicul Dumnezeu, chiar dacă este numit în moduri diferite în alte religii. El este Dumnezeul Unic și Isus, el este Allah și Brahman, Vishnu, Brahma și   Șiva… Nimeni nu are monopol asupra energiei divine, cu același Dumnezeu lucrează toate religiile lumii, precum și alte tehnici și metode de vindecare a sufletului și a corpului uman: Yoga, Reiki, metoda de Silva, alte căi spirituale. Dumnezeu îi iubește și îi ajută chiar și pe acei oameni care nu cred în divin, pe atei…

Deși mai există încă capi ai  religiilor, preoți care nu recunosc acest lucru și  ar dori să rămână ei, singurii deținători ai adevărului absolut, propovăduind ura față de alte religii, fanatici care se aruncă în aer, ucigând oameni nevinovați și invocând numele Dumnezeului LOR. Dumnezeu este unul și același pentru toți oamenii, independent de numele cu care este numit și îi ajută pe toți, chiar și pe cei necredincioși.

Dumnezeu nu a fost și nu va fi nici când total accesibil omului, el nici odată nu va putea fi manipulat și folosit în scopuri rele și meschine. Căile Domnului sunt necunoscute, DUMNEZEU ESTE DE NECUPRINS CU MINTEA UMANĂ. Pentru că energia divină este o energie care nu poate fi înregistrată și folosită de oameni în scopurile lor pur omenești. Oamenii, care guvernează lumea noastră, dacă ar avea putere asupra energiei divine, primul lucru pe care l-ar face, ar fi de a comanda oamenilor de știință și  inginerilor noștri o bombă energetică, cu care să distrugă întreaga planetă, sau ar crea o mașină care să emită energie divină, o mașinărie psihotronică, prin care să ne manipuleze mințile. Din fericire energia divină nu poate fi dirijată de ei.

Dumnezeu Unic este Dumnezeul care dorește ca societatea umană să progreseze, să devină tot mai bună, planeta noastră să fie un loc pentru oameni fericiți. Pentru aceasta el ne ajută în toate începuturile noastre.

Dumnezeu Unic este Dumnezeul care iubește pe tine și pe mine, și pe fiecare om. El este cel care îți dă energia sa divină, pe care o consumi zi de zi, cel care îți vindecă trupul și sufletul, atunci când te îmbolnăvești și este cel cu care se va  reuni sufletul tău după moartea corpului tău fizic .

Dumnezeu Unic este pacea. El ne arată calea spre pacea care se va institui, în sfârșit, pe acest pământ, sfârtecat de războaie necontenite și atacuri teroriste, pământ, care este amenințat mereu de rachetele nucleare și avioane de bombardament, gata-gata pentru ași lua zborul și a distruge tot ce este viu.

Dumnezeu Unic te ajută. În business, în muncă, în iubire, în sex, în viața de toate zile și în toate lucrările de bine ale tale. Dumnezeu Unicul îți este ajutorul principal, este cel care îți îndreaptă mâna, atunci când realizezi o capodoperă, sau atunci când muncești din greu la strung, pe câmp, ori în  construcții. El este cel care îți adună gândurile, pentru a face descoperiri, calcule și analize, și tot el îți dă speranță și te consolează atunci când ai nevoie de sprijin.

Dumnezeu Unic nu cere nimic de la tine. Doar descoperă-l! 

energia-divina-250

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s