ORGASMUL ȘI COENERGIILE

freedom-400Orgasmul este punctul final al unui act sexual, este apogeul acestui act, momentul în care partenerii simt o plăcere intensă, și o eliberare a tensiunilor, care le permite să se destindă pentru o perioadă de timp. Orgasmul durează doar câteva secunde, dar aceste secunde revigorează total trupul și mintea.

Psihoanalistul Sigmund Freud, a fost și aici primul care a făcut o clasificare a orgasmelor. Bazându-se pe studiile efectuate pe pacientele sale Freud a ajuns la concluzia că există două forme distincte de orgasm feminin: orgasmul clitoridian și orgasmul vaginal.

– orgasmul clitoridian: este atins prin stimularea clitorisului; Freud îl considera specific fetelor tinere, imature din punct de vedere sexual și îl cataloga ca un orgasm incorect.

– orgasmul vaginal: este atins prin penetrare. Freud îl asocia femeilor mature, care și-au descoperit deja zonele erogene și pozițiile ideale. Acest tip de orgasm era recomandat pacientelor sale.

Pe partea senzitivă multe femei considera orgasmul clitoridian ca fiind mai intens, mai violent, mai puternic și spasmodic, în timp ce orgasmul prin penetrare ar fi mai difuz, mai puțin definit, ca un val de senzații care se răspândește în tot corpul.

Pentru majoritatea femeilor moderne nu contează ce fel de orgasm au, dar exista și femei care suferă pentru faptul că nu pot atinge orgasmul vaginal, din motiv că îl consideră superior celuilalt tip, declarat mai matur.

Deși acum psihosexologii clasifică mai multe tipuri de orgasme feminine, aceste două tipuri au rămas cele mai des întâlnite.

În fapt, în timpul masturbării, o femeie are nevoie în medie de doar 4 minute pentru a atinge orgasmul în timp ce, prin act sexual cu partener orgasmul întârzie sa apară și are nevoie de mai mult timp pentru stimulare. Acest lucru contrazice ideea ca orgasmul femeilor este condiționat de prezenta unui penis erectil și ca împlinirea sexuala a femeilor nu ar putea fi posibila fără un bărbat alături.

Orgasmul clitoridian se aseamănă foarte mult cu orgasmul bărbaților, deoarece el ține de aceiași coeneregie, coenergia rațională, iată de ce el decurge foarte activ, are o durată mai scurtă și după el femeia necesită o perioadă de odihnă, la fel ca și bărbatul. Nu degeaba clitorisul este considerat penisul femeilor.

TIPURILE DE ORGASM LA BĂRBAȚI ŞI FEMEI

Este puțin cunoscut faptul că și bărbații pot avea de asemenea două feluri de orgasm: unul prin penis și altul prin penetrarea anusului. Mai multe despre ele vom vorbi în unul din sub-capitole următoare: „Adevărul din închisori”.

Alte tipuri de orgasm despre care putem afla în literatura profesională, și nu prea, sunt:

 • Clitoridian;
 • Vaginal;
 • Oral;
 • Anal;
 • Psiho-emoțional;
 • De sân, etc.

Dar această clasificare este bazată nu pe criteriul principal, ci după unul secundar, locul în care are loc acțiunea sexuală, penetrarea, stimularea, etc.

Criteriul de bază la clasificarea orgasmelor atât la bărbați cât și la femei trebuie să fie tipul de palpitații, (convulsii, senzații) care apar în zona sexuală, la nivel energetic aceste palpitații sunt vibrații ale energiei în chakra apelor. Despre chakre am vorbit la subcapitolul: „Chakrele – porțíle energetice ale organismului”.

Iar palpitațiile pot fi îndreptate în două direcții:

 1. În afara organismului – care este caracteristic orgasmul bărbaților în cuplurile tradiționale și are menirea de ejaculare a spermei din penis și introducerea ei în vaginul femeii. Noi vom numi această formă de orgasm – Orgasm Direcționat în Exteriorul Corpului (sau prescurtat– orgasm de tip „rațional”);
 2. În interiorul organismului – caracteristic femeii în cuplurile tradiționale, caracterizat prin palpitațiile din vagin îndreptate în interior, cu scopul de a prinde sperma și a o transporta în interiorul uterului. Vom numi această formă– Orgasm Direcționat în Interiorul Corpului (prescurtat– orgasm „emoțional”).

Toate celelalte tipuri de orgasm pot fi atribuite unuia din aceste două forme. De aici reiese că și bărbații și femeile pot avea orgasm de ambele forme. Aceasta depinde de coenergia lor.

De exemplu, orgasmul „rațional” include mai multe tipuri de orgasm:

 1. Orgasmul prin ejaculare al bărbatului în cuplurile tradiționale;
 2. Orgasmul clitoridian al femeii „active” din cuplurile lesby;
 3. Orgasmul prin ejaculare al bărbatului „activ” în cuplul homosexuale.

Iar orgasmul „emoțional” include de-asemenea mai multe tipuri:

 1. Orgasmul vaginal al femeii în cuplurile tradiționale;
 2. Orgasmul anal al bărbaților și al femeilor în oricare dintre cupluri;
 3. Orgasmul oral al bărbaților și femeilor în oricare dintre cupluri;
 4. Orgasmul clitoridian al femeii în cuplul tradițional.

Deci, după cum observăm din cele spuse, din cele două persoane care participă de regulă la un act sexual una are orgasm „rațional”, iar cealaltă orgasm „emoțional”. Aceasta este determinată de energia divină dominantă a persoanei.

Coenergiile și comportamentul sexual achiziționat pe parcursul vieții determină orientarea sexuală a persoanei.

Un bărbat „rațional”, care a avut o lungă perioadă sex cu femei, poate să nu devină homosexual, chiar dacă coenergia sa dominantă se schimbă în energie divină emoțională.

Dar un tânăr „emoțional” și care nu a avut relații sexuale cu femei poate deveni homosexual, după primele experiențe sexuale cu bărbați.

Dovezi? Bărbații, care resimt așa numitul orgasm anal, nu au ejacularea spermei, iar atunci când o au sperma nu este „împușcată”, ci iese încet din penis.

Bărbații care au încercat un orgasm anal în majoritate se întorc la homosexualism, chiar dacă încearcă raporturi sexuale cu femei.

Orgasmul clitoridian este forma „rațional” a orgasmului la femeile „raționale”. Clitorisul în acest caz funcționează ca un mic penis. Concludent este faptul că atunci când se masturbează femeia are nevoie de circa 4 minute, iar când face sex cu un bărbat mult mai mult. Orgasmul vaginal fiind mai calm și mai împlinit, cu mai mult confort psihic.

Este interesant din punctul de vedere al coenergiilor  orgasmul psiho-emoțional, care poate apărea chiar dacă partenerii nu au contact fizic între ei, (acestea fiind tehnici folosite în sistemul denumit Tantra sexuală). Acest fapt demonstrând încă odată că activitatea sexuală implică coenergiile din trupul nostru. De care demonstrație a caracterului energetic al actului sexual mai avem nevoie, dacă știm că atunci când un bărbat se excită sexual, această excitare se transmite imediat unei femei, chiar dacă ei nu se ating unul pe altul?

Fiți atenți aici nu merge vorba despre feromoni, sau alte substanțe chimice, care pot duce la excitare, pentru că în final în actul sexual psiho-emoțional are loc un orgasm în care sunt implicați ambii parteneri.

precedenta
urmatoare
Reclame