CIRCUMCIZIA Și SEXUALITATEA MASCULINĂ

fitness-350Circumcizia este o operație chirurgicală de tăiere a prepuțului organului genital masculin, adesea fiind denumită și tăierea împrejur. Ea este efectuată de mii de ani la unele popoare din motive religioase, dar poate fi înfăptuită și din motive medicale, în cazul unor boli acute sau infecții cronice. Iar mai nou operația de circumcizie a început a fi solicitată și din motive estetice, igienice sau din convingerea eronată, indusă de unele publicații, aliniate dogmatic, că astfel își vor îmbunătăți performanțele sexuale.

Credeți poate că Dumnezeu nu a putut crea un bărbat fără pielea care acoperă penisul și de aceia vă apucați să îndreptați greșelile Sale?

Nu, totul în opera divină este perfect și își are rostul său, acolo nu există nimic care merită să fie îndreptat.

În acest articol vă voi explica care este legătura între circumcizie și energia divină, cum afectează această operație sexualitatea masculină și de ce nu trebuie să faceți a astfel de operație, excluzând, se înțelege, motivele medicale…

Deși medicina, după cum ne informează Wikipedia, este de părere că circumcizia: „… nu pare a avea vreun efect asupra funcțiilor sexuale, noi vom vedea că lucrurile nu stau exact așa”.

La o primă vedere circumcizia ar trebui să ofere bărbatului o mai mare sexualitate și aceasta este părerea multor adepți ai efectuării circumciziei, motivând că îndepărtarea prepuțului face capul penisului mai puțin sensibil în timpul actului sexual și deci un astfel de bărbat ar trebui să satisfacă femeia mai bine. Se presupune că astfel el are o mai mare control asupra emoțiilor sale și deci o erecție mai îndelungată.

Adevărul însă este exact invers. Statisticile arată că procentul homosexualilor din rândul bărbaților circumciși este mai mare cu aproximativ 7% decât în rândul bărbaților necircumciși.

Probabil anume din aceste considerente a fost anulată obligativitatea circumciziei tinerilor care se înrolau în armata SUA.

Care este cauza?

Vom înțelege cauza dacă vom înțelege rolul prepuțului în actul sexual. Prepuțul acoperă capul penisului păstrându-i astfel sensibilitatea. De ce este nevoie de un cap sensibil? Pentru a ajuta bărbatul să se concentreze pe simțurile sale, pentru că sexualitatea bărbatului este bazată pe senzualitate. În plus prepuțul efectuând fricții în timpul actului sexual transmite bărbatului un șir de senzații, care-l ajută să se concentreze pe capul penisului său.

Aceasta este partea fizică a acestui mecanism, pe partea energetică  concentrarea atenției pe simțuri ridică coenergia rațională a bărbatului, pe când concentrarea pe simțiri (pe interior) o scade.

Atunci când un bărbat nu se poate concentra pe simțuri, el riscă să se concentreze pe simțămintele interioare, astfel cu timpul el poate deveni homosexual.

Acesta este adevărul, chiar dacă nu este acceptat de știința modernă el rămâne tot adevăr.

Ei, bine acum sunteți avertizați: Circumcizia pe care voi o efectuați asupra copiilor voștri de sex masculin în viitor le poate afecta viața într-un mod pe care voi nu-l înțelegeți și pe care sunt sigur voi nu-l doriți.

precedenta
urmatoare

 

Reclame