CE ÎNSEAMNĂ SĂ FII BISEXUAL?

bisexual-400Probabil ai avut prima ta relație sexuală cu un alt bărbat și acum ai dori să afli mai multe despre bisexualitate și ce oferă ea.

Dacă, fiind bărbat, nu ai avut relații sexuale cu alți bărbați și ai găsit acest articol, te felicit! Pentru că el te va salva de la multe probleme și pericole, ajutându-te să eviți sexul cu alți bărbați în continuare.

În primul rând o să-ți spun un lucru, pe care nicăieri în altă parte nu-l vei putea găsi: sexualitatea  noastră nu ne este dată odată și pentru totdeauna, ea rezultă din energia divină cu care ne alimentăm și din experiențele noastre sexuale.

Aceasta înseamnă că sexualitatea noastră se poate schimba pe parcursul anilor, și chiar putem citi în presă despre homosexuali care și-au făcut schimbare de sex, devenind femeie, iar apoi peste câțiva ani au dorit din nou să devină bărbat, sau invers femei care au devenit bărbat, pentru ca apoi să renunțe.

De aceia fiecare din noi trebuie să aibă grijă de sexualitatea sa.

În special, dacă dorești să ai o viață sexuală îndelungată și satisfăcătoare, fără a ajunge a deveni un homosexual, cu tot buchetul de probleme pe care îl aduce această orientare sexuală: anxietate, lipsa unei familii, probleme cu societatea, boli cu transmitere sexuală trebuie să nu întreții relații sexuale cu alți bărbați. Iar cea mai bună opțiune în acest caz este NICI SĂ NU ÎNCERCI, cu toate asigurările și măgulelile binevoitorilor care te vor îndemna să încerci pentru că… „este un sex grozav, care îți dă o plăcere pe care nici o femeie nu ți-o poate da, etc.”

În această situație trebuie să acționăm ca și în cazul drogurilor: cel mai bine se protejează acel care rezistă ispitei și nu încearcă.

Bisexualitatea, nu este o orientare stabilă și inofensivă care te va face să culegi plăcerile unui sex absolut, atât cu bărbații, cât și cu femeile! Pe parcursul anilor un bisexual coboară pe o pantă abruptă până la momentul când devine homosexual.

Ca să spunem așa: Bisexualitatea este prima treaptă a homosexualității.

La început pare foarte cool și probabil sexul cu alți bărbați îți va aduce plăcere. Dar încetul cu încetul acest comportament sexual, sexul cu bărbați îți va umbri cealaltă parte a bisexualității – sexul cu femeile. Iar atunci, dacă ai avut o soție – ea te va lăsa, căutându-și să-și refacă viața alături de un bărbat care nu se va împărți între bărbați și femei. Familia ta va fi distrusă, dacă ai avut-o, dacă nu ai avut familie, nu o vei avea nici odată…

Vei cădea dintr-o depresie în alta, energia ta se va schimba, pentru că nu te vei mai alimenta acum cu energia rațională, ci cu cea emoțională și vei deveni homosexual. Atunci când vei începe să introduci în anus diferite obiecte sau te vei lăsa penetrat de partenerul tău sexual va însemna că ai devenit un homosexual adevărat. Vei căuta parteneri de sex, dar îți va fi greu să-i găsești pentru că cine are nevoie de un homosexual bătrân și cu probleme?

Dacă vei rezista tuturor tentațiilor de sinucidere, drogurilor, alcoolului, bolilor venerice ai șansa de a sfârși cu bine această viață, care la început a fost atât de ademenitoare, într-un ospiciu.

Aceasta este calea pe care o urmează cei care încearcă sexul cu alți bărbați și care se mândresc că sunt bisexuali, de parcă ar da lovitura vieții lor. Aceasta este Calea Bisexualității pe care o urmează toți bisexualii.

Evident că există și o alternativă la această cale: abținerea de la orice relații cu persoane de același sex, nu te lăsa păcălit de discursurile dulci ale homosexualilor și luptă din toate puterile contra pornirilor proprii.

Doar astfel vei putea avea o lungă viață sexuală alături de persoana pe care o iubești.

Acest articol a fost scris pentru bărbați. Dar pentru femei pot da acelasi sfat: daca ai avut relații sexuale normale cu barbați, nu incerca sex cu alte femei, pentru ca asta iti va aduce numai probleme.

 

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s