CUM DEVIN OAMENII HOMOSEXUALI?

ПечатьUnii oameni devin homosexuali încă din adolescența lor, datorită coenergiei lor dominante care este inversată, fie sub acțiunea unor factori externi cum ar fi violențe și supunerea la acte sexuale (pedofilie), precum și tratarea lor necorespunzătoare de către semenii lor sau datorită faptului că setările chakrei sexuale nu au fost efectuate la nașterea lor (naștere prin cezariană, naștere convocată sau cu primirea anabolizantelor).

Alți oameni însă devin homosexuali pe parcursul vieții. Când te simți a fi bărbatul-armăsar, în stare de a avea acte sexuale cu tot ce mișcă, fără niscaiva (oricare) rețineri de ordin etic sau religios, la un moment dat vei ajunge să ai o experiență homosexuală, adică cu un alt bărbat.

De regulă ei, bărbații-heterosexuali sunt ademeniți pentru a face sex de un homosexual-transsexual care-i va descrie pe larg uimitoarele senzații din lumea nouă ce i se va deschide:

„…Anusul are cele mai multe celule nervoase; Sexul anal este cel mai tare sex, etc.”. În acest caz transsexualii pot fi deosebit de convingători, pentru că el își dorește mai mult ca orice o partidă de sex.

În cazul în care bărbatul va accepta să facă sex, în aproape 100% de cazuri lui îi va plăcea experiența și el va dori s-o continue, devenind astfel un bisexual. Astfel el va păși în orbita homosexualității, unde se va implica tot mai mult.

Homosexualul-bisexual – este acel partener al actului sexual, care totdeauna joacă rolul sexului său natural, el are coenergia psihică dominantă care corespunde celei dintr-un cuplu heterosexual: bărbatul-bisexual – rațională, femeia-bisexuală – emoțională. Orgasmul lui va fi corespunzător. El poate avea relații sexuale și cu parteneri de sex opus. În unele cazuri, chiar având o familie tradițională și copii.

Pe parcursul anilor bărbatul-bisexual se va cufunda tot mai mult în activitatea homosexuală și la un anumit moment el își va pierde din coenergia sa rațională, va deveni dominant-emoțional și astfel va intra în categoria transsexualilor (femeile bisexuale devin transsexuale când le crește coenergia rațională).

Un homosexual-transsexual – este homosexualul care în timpul actului homosexual joacă rolul partenerului de sex opus. Bărbatul-transsexual joacă rolul de femeie, este mai pasiv și are orgasm de tip „emoțional”, femeia-transsexuală joacă rolul bărbatului, este mai activă și are orgasm „rațional”. Dar acest tip de homosexual nu simte nevoia de a se identifica cu sexul opus.

Atunci când însă coenergia sa emoțională va crește și mai mult el va începe a se identifica cu sexul opus și el va dori să dețină și corpul fizic al sexului cu care se identifică. Aceasta înseamnă că el a devenit homosexual-transgender.

Un homosexual transgender are cea mai mare diferență coenergetică. De-aceia el simte dorințe de a se identifica complet cu sexul opus, dorește să fie asemenea lor, să se îmbrace ca ei, să se comporte ca ei și să aibă familie.

Din cauza acestei orbite homosexuale mulți transgenderi ajung să-și facă operații la o vârstă de 40-45 ani, la care au de-acum copii într-un mariaj tradițional.

După o operație (sau mai multe) de schimbare de sex homosexualul-transgender va deveni o persoană de sex opus celui pe care l-a avut. Acest lucru însă nu-i garantează faptul că coenergiile sale nu se vor schimba. Iar când energia dominantă se va schimba el va simți regret după schimbare sexului (sex change regret) și va dori să se întoarcă la sexul inițial.

Iar ei, persoanele care au făcut o schimbare de sex, își pierd entuziasmul și energia lor atunci când realizează că mult promovata și mult așteptata schimbare de sex, care trebuia să-i aducă plăcere sexuală maximă, să-i rezolve toate problemele sale legate de sexualitate, de fapt a adăugat un șir de probleme, nerezolvând nici una din cele vechi. Iată care sunt aceste probleme apărute:

  • Preparate cu hormoni, care trebuie luate întreaga viață, iar ele deseori nu ajută pentru a avea o înfățișare naturală și armonioasă;
  • Organe sexuale nefuncționale, hâde și inestetice;
  • O înfățișare care nici de departe nu te ajută să te identifici cu sexul din care acum faci parte;
  • Necesitatea de a ascunde toată viața faptul că ai făcut o schimbare de sex pentru că în caz contrar știi că nu vor exista doritori de a face sex ;
  • În cele mai multe cazuri inexistența unui partener sexual, pentru că o persoană ex-transgender nici când nu va putea concura în domeniul sexual cu o persoană de sex natural.

O femeie ex-transgender nu prea are șansea de ași găsi un bărbat, pentru că femeile naturale sunt mult mai feminine, iar bărbații adoră feminitatea. Aceasta este cruda realitate pe care persoanele care și-au schimbat sexul o înțeleg prea târziu și care le afectează coenergia psihică și ei ajung să regrete operația pe care au făcut-o.

Iar un sex change regret este o dramă mult mai mare decât drama homosexualității neîmplinite. De multe ori ele se termină cu suicid.

Iată de ce operațiile de schimbare de sex sunt inumane.

Este de înțeles atitudinea general umană față de homosexualitate, pentru că homosexualii sunt și ei oameni, de multe ori fiind blamați, desprețuiți, neputându-și găsi liniștea sufletească și parteneri-sexuali…

Ei cu siguranță trebuie ajutați! Dar cum?

Este clar că noi nu-i putem ajuta prin promovarea homosexualității pentru că astfel se vor aduce pe această cale care nu este o cale ușoară și lipsită de riscuri, alte milioane de oameni. De aceia rămâne o singură posibilitate pentru rezolvarea acestei probleme și aceasta este eradicarea homosexualității.

Pentru că atunci când nu va exista fenomenul homosexualității vor dispărea toate aceste tragedii personale. Mult mai uman va fi dacă omenirea nu va păși pe calea promovării sexualității și a operațiilor de schimbare de sex, ci pe calea studierii fenomenului homosexualității, a tratării persoanelor homosexuale și a eliminării cauzelor lui.

Și aici apare întrebarea: Poate fi tratată homosexualitatea?

precedenta
urmatoare
Reclame