DESPRE CREDINȚĂ

In cadrul unui articol despre energia divina, anume: „De ce oamenii nu cred in Dumnezeu”,  noi am vorbit despre faptul ca energia divina este purtatoare a caracteristicilor spirituale, cum ar fi a crede sau a nu crede in Dumnezeu si am spus ca coenergia rationala este o coenergie agnostica, ceia ce inseamna ca majoritatea oamenilor „rationali” sunt agnostici sau atei.

Ceia ce nu am mentionat atunci este faptul ca credinta se poate invata, chiar si daca suntem oameni „rationali”. Tot asa cum noi invatam a avea incredere in parinti si in prietenii nostri, sau a avea incredere in puterile proprii.

Desi credinta in Dumnezeu si in energia sa divina este incredibil mai puternica decat increderea in sine sau in alte persoane. Pentru ca Dumnezeu exista si a existat vesnic si El nici odata nu te va trada, nu va rade de tine sau te va desconsidera, ci te va ajuta cu puterea si energia sa divina, cu super-personalitatea sa.

Aceasta carte este scrisa anume pentru a educa increderea in Dumnezeu, pentru ca toti acei care vor sa-l cunoasca sa poata veni la El. Si cartea aceasta este foarte „rationala” pentru ca a fost scrisa de un om care are darul de a percepe si a  intelege  ambele coenergii psihice la fel de bine si care a dorit sa dea o sansa de asi recapata credinta si oamenilor „rationali”. Pentru ca si ei sa-l poata cunoaste si sa poata veni la El.

Chiar daca esti un ateu trebuie sa stii ca Dumnezeu te iubeste si el este acel care iti da energia divina, care te ghideaza in viata, noi am vorbit despre aceasta in capitolele de baza in care am studiat fenomenul existentei energiei divine si caracteristicele ei.

Tu nu ai pentru ce-l uri pe Dumnezeu, nu ai pentru ce-l batjocori si a-l insulta, tu trebuie sa stii ca El nu are nevoie ca tu sa-l divinizezi. Tu ai nevoie de El! Si daca astazi tu fiind tanar si sanatos, tu crezi ca poti fi mai tare ca Dumnezeu, crezi ca nu ai  nevoie de el, nu acelasi lucru o sa-l simti si maine.

Pentru ca vine totdeauna un maine in care vei simti lipsa ajutorului sau si te vei chirci de durere chemandu-l in ajutor, rugandu-te la El ca sa-ti redea credinta pierduta, sau sa ti-o intareasca, sau sa te ajute si sa-ti salveze sufletul…

Si el va veni, dar singura intrebare este daca nu va fi acel moment prea tarziu, daca tu vei dovedi, daca vei mai avea timp sa intelegi aceasta…

Credinta este cel mai important lucru din viata unui om. Ea, credinta, misca popoarele si persoanele individuale si le da un scop, ii face sa fie corecti si  drepti, si  sa-si indeplineasca misiunea pentru care s-au nascut pe acest pamant.

De aceia credinta trebuie educata din primii ani de scoala. Ea poate fi sadita in sufletul unui om si crescuta acolo ca pe o planta rara si pretioasa. Credinta, la fel ca religia, este un instrument prin care noi ne apropiem de Dumnezeu, prin care noi tinem legatura cu Dumnezeu si  prin care noi primim energia divina.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s