ROATA EGELY ȘI ALTE DOVEZI

masaj-400În prezent au început să apară și unele dispozitive, care pot detecta energia divină deținută de o persoană. Roata Egely este un astfel de aparat, care, în forma sa electronică, se vinde on-line, (sper să nu fiu suspectat că fac publicitate ascunsă!)

Gyorgy Egely, un om de știință maghiar, timp de mai mulți ani, după multe cercetări și experimente a dezvoltat un aparat care poate detecta starea energiei divine în organismul uman (din fericire există și astfel de învățați!). Nimeni nu-l va putea învinui nicicând pe domnul Egely de diletantism în acest domeniu, sau să spună, că dispozitivul său este o înșelătorie: Egely s-a ocupat de transmiterea de energie în cadrul Universității Politehnice din Budapesta, apoi și-a continuat această activitate între anii 1978-1990 la Institutul de Cercetare a Energiei Atomice. El s-a interesat de anomalii și de fenomenul vindecării cu mâinile, atunci când în anul 1980 a primit o bursă la Agenţia Internaţională de Energie Nucleară din SUA și timp de un an jumate a lucrat în Brookhaven National Laboratory, unde a făcut diferite cercetări legate de curgerea energiei atomice. Mai târziu a examinat și capacitatea de conducere a electricităţii, observând că este influenţată de bioenergie. După zece ani de muncă, a început fabricarea unui aparat electric simplu și portabil capabil de a măsura și de a documenta energia organică sau energia terapeutică.

Egely numește această energie „bioenergie” deși de fapt este vorba de aceiași energie divină.

       CONTURUL CARTOFILOR

Un fenomen, care indică existența energiei divine și nu are o explicație științifică, a fost observat de mine, atunci când curățam cartofii pentru piure. După ce am curățat cartofii de coajă, i-am spălat și i-am lăsat într-o cratiță pe masă. Cartofii erau acoperiți complet de apă, așa cam de vreo două degete. Peste un timp am observat că deasupra cartofilor, pe apă, a apărut exact conturul cartofilor, repeta exact forma tuberculelor de sub ele. Era format probabil din amidonul dizolvat în apă și particule minuscule din coaja cartofilor.

cartofiiAparent acest lucru nu trebuia să aibă loc. De ce adică amidonul din apă ar trebui să se adune în linii care urmăresc cu precizie forma cartofilor? Aceasta și ne demonstrează că există o energie care face legătura între cartoful curățat de coajă și particulele de cartof din apă, organizându-le în formele respective.

Oare nu se poate face aici o paralelă, ca în cazurile când oamenii care au pierdut un membru, simte apoi dureri fantomatice?

         VINDECĂRILE MIRACULOASE 

Există multe informații despre unii oameni bolnavi de unele boli incurabile, pe care medicina modernă nu le poate vindeca și acești oameni au fost vindecați cu metode netradiționale, în majoritatea cazurilor fiind vindecați de către Bio-terapeuți.

Bio-terapeuții sunt oamenii care au dezvoltat niște capacități de a lucra cu energia divină. Ei pot vindeca bolnavi cu ajutorul energiei divine, lucru care poate fi verificat și care nu se face în majoritatea cazurilor.

masaj-300Unii Bio-terapeuți posedă, de asemenea, darul de a vedea organele interne ale omului și pot stabili un diagnostic exact al bolilor de care suferă bolnavul. Ei au o vedere dezvoltată, bazată pe energia divină, tot așa cum elevii lui Bronnikov văd cu ochii acoperiți de o mască.

Energia divină chiar aduce beneficii organismului uman. Energia divină poate vindeca bolile fizice și psihice, cu ajutorul ei orișice boală poate fi stopată. Acum aceasta a devenit absolut clar și este un adevăr care nu poate fi ascuns. De aceia există o mulțime de tehnici pentru utilizarea ei: Yoga, Reiki, gândire pozitivă, meditație, etc. De aceia există o mulțime de specialiști în parapsihologie, vindecători netradiționali, bioterapeuți, ezoteriști, etc., există pentru că aceste tehnici chiar funcționează, există pentru că există energia divină cu care lucrează ei. 

Mai multe despre vindecările miraculoase puteți citi în capitolul următor, la subcapitolul: „Dovezile existenței Biosferei”.

 

         CONCLUZII:

  1. Domeniul energiilor este încă neexplorat deplin, există energii care nu pot fi explicate pe deplin de către știința modernă;
  2. Există niște fenomene, care indirect indică prezența unei energii nedetectabile de către aparatura modernă, energie care este legată de organismul uman.
  3. Această energie noi o numim energie divină.

 

precedenta
urmatoare
Reclame