CUM SĂ NU CREȘTEM UN HOMOSEXUAL DIN COPILUL NOSTRU…

baby-300Undeva pe net, nu vreau să dau link-ul pentru că nu vreau să popularizez astfel de site-uri, chiar am citit un articol unde ni se atrăgea atenția că sexualitatea copiilor nu este treaba părinților.

Complet greșit! Pentru ca copilul să nu crească un homosexual sau lesbiană, părinții trebuie să aibă grijă de sexualitatea copilului lor încă din copilărie.

Voi doar nu credeți că sexualitatea se datorează hormonilor: feminin – estrogen și masculin –testosteron? Pentru că atunci apare întrebarea: De ce fata (de exemplu) începe să se maturizeze, încep să se dezvolte sânii, organele sexuale etc., iar ea devine lesbiană?

Pe noi ca pe părinți ne interesează de unde vine orientarea sexuală pentru a ne putea proteja copii. Pentru că a avea un copil homosexual nu-și dorește nici un părinte.

Vreau să fac o remarcă: eu nu învinovățesc persoanele homosexuale ci doar caut să explic acest fenomen și căi pentru a-l depăși. Pentru că cred că ei chiar nu sunt cu nimic răspunzători pentru că comportamentul sexual nu este o alegere conștientă.

Dar atunci de ce depinde orientarea sexuală?

După cum am mai demonstrat sexualitatea umană (altfel spus – orientarea sexuală) nu este dată din naștere.

Deci dacă un băiat are prea multă coenergie emoțională în timpul când el se maturizează și își formează obișnuințele sexuale, el are o mare probabilitate să devină homosexual, iar o fetiță poate deveni lesbiană atunci când va avea multă coenergie rațională.

Știu că este greu de înțeles, sunteți poate foarte ocupat, sau poate și poate nu credeți în energia divină (psihică), dar dacă doriți că creșteți un copil corect orientat sexual nu aveți altă alegere.

La sigur merită!

Mai ales pentru că citind și studiind Divinetica veți primi noi cunoștințe și o nouă viziune asupra lumii.

Acum am ajuns la partea practică și explica ce putem face noi, ca părinți, pentru ca copii noștri să crească fără probleme sexuale.

Aici trebuie spus că cu repetarea faptului că el este băiat și nu fetiță nu veți scăpa, deși aceasta are efect.

– Este foarte important ca primele relații sexuale tinerii să le întrețină cu un partener de sex opus. Eu aș spune că de acesta dă o rată de orientare heterosexuală în 90% din cazuri.

Și încă ceva: Atunci când un copil (adolescent) nu se dezvoltă normal el poate avea o problemă de natură psihologică. Această problemă trebuie soluționată, pentru ca el să se dezvolte mai departe. Și aici un psiholog vă este un bun ajutor. Jertfele violurilor de exemplu resimt consecințele lor pentru toată viața, chiar dacă ele uită de cauza primară.

Activități care ridică coenergia rațională (masculină):

  • Științele logice cum sunt: matematica, fizica, astronomia, geografia, etc.
  • Jocurile de teren: fotbal, volei, tenis etc.
  • Munca și activitatea fizică atât cât dorește copilul. Evitați forțarea;
  • Sportul doar dacă îi place, plimbări la aer liber, călătorii.

Activități care ridică coenergia emoțională (feminină):

  • Desenul, muzica, literatura, etc.
  • Jocurile cu păpuși, jocuri la calculator;
  • Alte activități care necesită creativitate, de exemplu brodatul, cusutul.

De asemenea puteți folosi și alte metode cum ar fi revistele și cărțile personalizate. Cartea personalizată îi ridică copilului nivelul aprecierii de sine, ceia ce este un lucru important pentru el. Iar revista personalizată îl poate ajuta să-ți depășească problemele de vârstă și să-și crească nivelul coenergiei raționale.

Alte lucruri pe care trebuie să le știți:

  • Nici un fel de filme porno. Ele micșorează rezistența psihică a copilului, crește coenergia emoțională și aduc pierderi inutile de energie;
  • Excludeți complet bătăile și agresările verbale. Dacă pedepsiți copilul este important ca el să înțeleagă pentru ce este pedepsit și să accepte acest lucru. Pedeapsa trebuie să fie proporțională cu gravitatea faptei, dar nu uitați mai bine o pedeapsă mai blândă decât să regretați mereu;
  • Băieții uneori sunt violenți, aceasta se datorează coenergiei raționale a lor. Găsiți metode pentru ai face să-și cheltuiască surplusul de energie fără a trece în partea cealaltă. Sportul, jocurile la aer liber, plimbările și călătoriile sunt binevenite.
precedenta
urmatoare
Reclame