VIAȚA DE DUPĂ MOARTE

Moartea nu există suflet-350pentru oamenii drepți, pentru acei oameni care au trăit corect, acei ce nu au răspândit și nu au înmulțit răul în timpul vieții lor pe acest pământ, moartea pentru ei este doar o trecere de la o stare a conștiinței la alta.

Pentru că atunci când omul moare, energia divină (psihică) din acumulatorul său – creierul fiind epuizată complet, funcțiile creierul se sting și odată cu moartea creierului întreg corpul fizic intră într-un stop energetic. Din această cauză chakrele intră într-un blocaj energetic, nu mai primesc complet energie divină.  Doar Sufletul, care este format din al treilea tip de  energie divină – coenergia afectivă, care poartă alte informații, diferite de cele psihice nu se blochează, sufletul se desprinde  de corpul fizic, deoarece nu mai are legătură energetică acum cu el și înaintează spre nivelurile superioare, spre Sferele Divine. Sufletul, după cum am menționat cuprinde karma și conștiința noastră.

Deci odată cu moartea corpului nostru fizic conștiința noastră nu moare, ci se ridică la Spiritul Divin, acolo unde există multă energie divină.  Dar în drumul său, care este tunelul acela, despre care povestesc oamenii care au trecut prin fenomene la limita morții, sufletul va întâlni un spirit prietenos, apropiat lui, care îl va întreba: „Crezi tu, că după faptele tale meriți să ocupi un loc în Sfera divină, alături de toate spiritele bune?”

Iar conștiința sufletului este judecătorul suprem, chiar dacă ea,  poate până la acest moment, a fost blocată de alte gânduri și dorințe, acum va prinde glas și în câteva secunde va cântări toate faptele din viața sa, binele și răul făcut pe această planetă și va răspunde „da” sau „nu”… Astfel tu, singur îți vei pune  verdictul, tu, însuți vei fi și judecatul și judecătorul, aici nu vei putea păcăli pe nimeni, sufletul tău singur își va aprecia toate faptele și va da un răspuns dacă el este demn de a ocupa o poziție alături de celelalte spirite bune ale omenirii, sau se condamnă la dizolvare în infern.

Iar dacă binele va echivala răul și conștiința se va eschiva de la un răspuns clar, această situație este și ea prevăzută Dumnezeu, pentru că El nu este răzbunător! Dumnezeu știe că pe Pământ nu există o graniță strict trasată între bine și rău. Așa cum noi deseori din dorința de a face bine facem rău, sau din neștiință, sau din întâmplare. De aceia El a dat fiecărui om, fiecărui suflet care mai poate fi salvat posibilitatea de a relua viața de la început pentru a se îndrepta și a atinge culmea desăvârșirii, a dat o șansă tuturor de ași salva sufletul de la dispariție.

De aceia există și o a treia opțiune – ceia de a se întoarce pe Pământ în alt corp fizic pentru a încerca să se perfecționeze în continuare.

Doar sufletele care nu mai pot fi salvate sunt lipsite de posibilitatea de a mai primi energie divină și ele se autodizolvă, sufletele care pot fi salvate, dar nu merită a fi ridicate în Edem se duc spre un nou început, spre reîncarnarea lor într-un nou corp pentru ca ele să-și termine perfecționarea.

Și acesta este mesajul meu pe care vreau să-l transmit tuturor oamenilor: „Nu aveți frică de draci sau demoni, pentru că ei nu există în stare fizică, nici de Dumnezeu, pentru că el  nu este răzbunător, ci aveți grijă de sufletul vostru, pentru că dacă el nu va putea fi salvat îl veți pierde pentru vecie.”

De Dumnezeu nu trebuie să ai teamă, pe Dumnezeu trebuie să-l iubești pentru a ajunge să trăiești alături de El.

Lasă un comentariu