DESPRE MINUNI ȘI ENERGIA DIVINĂ

 

Dumnezeu Unicul a creat acest Univers așa cum este și a pus legi fizice, psihice și de altă natură pentru ca această lume să poată funcționa autonom. El nu mai dorește  a interveni în creația sa pentru a face minuni și semne de bunăvoință, sau alte dovezi și miracole cerute de noi oamenii. Dumnezeu nu face minuni contra legilor naturii, instituite de El însuși. Minunile pe care le face el sunt create cu ajutorul energiei divine: O boală incurabilă se vindecă de odată în totalitate, apare un ajutor material, chiar atunci când tu ai cea mai mare nevoie de el, norii de pe cer brusc se dau în lături exact atunci când te întrebi dacă Dumnezeu există… Astfel lucrează energia divină.

Și aceasta înseamnă că El te poate ajuta! Dumnezeu nu a uitat de tine și te susține atunci când tu ai nevoie de sprijin.

El te ajută cu energia divina a Sa. Atunci când tu ai pierdut încrederea în forțele proprii, El, prin energia divina, îți dă încrederea în forțele Salmunte-300e, care sunt nemărginite. Atunci când tu te-ai pierdut pe drumul vieții, orbecăind prin întuneric și ceață, rătăcind ca un pisic plouat prin mocirlă, El Îți deschide ochii și îți luminează cărarea și această lumină te readuce pe calea adevărului. Iar atunci când tu ai căzut lipsit de putere, tot Dumnezeu, prin energia sa divină îți restabilește forțele și te ajută să te ridici din nou și să stai drept în fața furtunilor generate de existența ta umană. Dacă ai căzut în păcat, El te iartă și te ajută să-ți revii, energia divină îți dă din nou șansa de a te transforma și de a deveni un alt om, mai bun și mai generos.

Trebuie doar să crezi în El, în energia divină a Sa și să-l rogi ca să te ajute. Să-l rogi pe Dumnezeu Unicul și energia divină.

Pentru a începe a primi energia divină în mod conștient trebuie să primești Botezul cu energie divină, care este inițierea energiei divine în corpul tău. Scrie-mi în pagina de contact și eu te voi ajuta.

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s