COENERGIA RAȚIONALĂ

rasarit-350Energia care poartă informații raționale (Dumnezeu-Tatăl) – energia primară a Universului– este răspândită peste tot în Univers și stă la baza Universului. Noi o am denumit-o coenergie rațională. Ea este numită și: Dumnezeu-tatăl, energie cosmică, energie Reiki, energia soarelui, a focului, a luminii, energie masculină, Yang…

Este o energie foarte activă, luminoasă, logică, este energia calculelor matematice, agnostică, de asemenea este și energia simțurilor noastre.

Coenergia rațională este componenta energetică aducătoare de rațiune, ea ne face să gândim și să acționăm rațional, este o energie care vindecă și care ne face oameni. Ea se acumulează în fiecare particulă a Universului și este energia divină curată (pură) a voinței lui Dumnezeu. Voință care a pus în mișcare și care face ca să se miște și să progreseze toate lucrurile pe acest Pământ și în întregul Univers. Acest tip de energie divină ne alimentează emisfera stângă a creierului nostru, de asemenea și a animalelor, multe dintre care au un creier uimitor prin asemănarea sa cu creierul omului.

Insectele, plantele, alte animale și obiecte ale naturii, chiar dacă au sau nu au creier, de asemenea sunt alimentate de coenergia rațională.

Aceasta este energia corpului fizic al planetei. Toate corpurile fizice acumulează această componentă a energiei divine.

Din fizică știm: curentul electric trecând printr-un conductor (un corp) formează în jurul acelui conductor câmpuri electrice și magnetice. Vă veți mira dacă vă spun că energia divină la fel ca acel curent electric formează și ea în jurul corpului niște câmpuri numite în tehnicile orientale „corpuri delicate”? În Divinetică noi le vom denumi sfere divine.

Coenergia rațională s-a acumulat în jurul Pământului într-un strat special, Sfera Astrală sau Astrosferă. Biochimistul rus Vladimir Vernadsky (1863-1945) numea această sferă Geosferă, noi am denumit-o Astrosferă pentru a arăta asemănarea sa cu toate astrele și pentru a nu confunda cu noțiunea de geosferă care există în domeniul geologiei.

De asemenea coenergia rațională este componenta energetică care poartă noțiunea timpului. Timpul este o proprietate a coenergiei raționale.

                   DOVEZILE EXISTENȚEI COENERGIEI RAȚIONALE

  1. Vederea extrasenzorială

Vederea extrasenzorială este vederea în afara organelor noastre de simț, adică ochii. Toată vederea, atât senzorială, cât și extrasenzorială este dată de coenergia rațională. Doar vederea vizionară, despre care vom vorbi în curând, este dată de coenergia emoțională. În cazul Bronnikov, descris în capitolul anterior, merge vorba anume de vederea extrasenzorială.

Copiii antrenați de Bronnikov capătă capacitatea uimitoare de a vedea chiar dacă sunt orbi sau dacă au ochii legați. Este o foarte mare oportunitate pentru copiii care sunt lipsiți de vedere, singurul inconvenient al acestei terapii fiind faptul că aceste antrenamente trebuie continuate pe o perioadă lungă de timp (în jurul a șase ani de zile) pentru a obține vederea extrasenzorială.

  1. Copiii superdotați rațional

copil-minune-350În lume există mulți copii care se deosebesc de ceilalți copii de o vârstă cu ei, arătând de timpuriu capacități uimitoare pentru anumite științe sau pentru arte. Ei sunt numiți „copii-minune” pentru că îi depășesc cu mult pe colegii lor. Aptitudinile acestor copii sunt date de coenergia respectivă a creierului lor, de aceia eu îi împart în două categorii: copii superdotați rațional și copii superdotați emoțional.

Copiii superdotați rațional sunt acei copii-minune care au progrese mari în domeniul științelor exacte și a logicii. Astfel ei pot făcea calcule matematice uimitoare în mintea lor, învăța o mulțime de limbi, arată mari succese în studii.

Sunt mulți copii superdotați rațional în lume, aici eu voi da doar câteva exemple pentru a arăta ce poate face mintea lor.

         Priyanshi Somani (născută în 1998, India). Fetița de la vârstă fragedă a arătat interes pentru matematică, la șase ani ea avea o capacitate uimitoare de a aduna și înmulți numere mari în minte.

Priyanshi Somani

Priyanshi Somani

În 2010 la Universitatea din Magdeburg din Germania a avut loc campionatul mondial „Mental Calculation Word Cup”, cel mai important concurs al persoanelor care posedă darul de a face calcule sofisticate în minte. Tânăra indiană, care avea atunci 11 ani, a ocupat locul întâi, surclasând astfel pe 36 concurenți din 16 țări. Priyanshi a extras rădăcina pătrată din zece numere de șase cifre într-un timp record – 6 minute și 51 secunde. Interesant este și faptul că fetița a fost singurul concurent care nu a făcut nici o greșeală în calculele sale. Iar în 2012 Priyanshi a bătut un nou record mondial: ea a extras rădăcina pătrată din 10 numere de opt cifre în doar 2 minute 43 secunde.

         – Michael Kevin Kearney (născut în 1984, în Honolulu, Hawai, USA). Este cunoscut ca un copil-minune care a doborât câteva recorduri mondiale legate de studiile la o vârstă fragedă.

Michael Kevin Kearney

Michael Kevin Kearney

Kearney a rostit primele sale cuvinte la vârsta de patru luni. Când avea șase el i-a spus medicului pediatru: „Eu am o infecție la urechea stângă.” La zece luni acest copil de acum știa să citească.

Când Kearney a atins vârsta de patru ani el a trecut testele multiple pentru programul de matematica timpurie Johns Hopkins. Fără să fi studiat în mod specific pentru examen, Michael a obținut un scor perfect.

Kearney a studiat la San Marin High School din Novato, California, timp de un an, astfel absolvind acest liceu la vârsta de șase ani, în 1990. În 1994, Kearney și părinții lui au fost la The Tonight Show. A absolvit cursurile universitare ale University of South Alabama pe când avea doar zece ani, devenind astfel cel mai tânăr absolvent al unei școli superioare din toată lumea.

De obicei când vine vorba de Michael Kearny se mai menționează că el a câștigat mai multe Concursuri Show. La făcut vestit câștigarea premiului de 1 milion de dolari în noiembrie 2006 la jocul-concurs de cultură generală Gold Rush. 

         – Kim Ung-Yong (născut în 1962, Coreea de Sud). A fost un copil-minune, care a reușit să iasă din schema de viață a unui copil-minune, traiectorie pe care i-o pregăteau capacitățile sale neobișnuite. Fiind copil, s-a arătat dotat pentru matematică și fizică și de asemenea avea aptitudini extraordinare pentru limbile străine. La vârsta de doi ani el putea citi în patru limbi: coreeană, japoneză, engleză și germană. La cinci ani putea rezolva probleme complicate de matematică, folosind calculul diferențial și integralele. Mai apoi a mai învățat spaniola, vietnameza și o limbă vorbită în Filipine, tagalog.

La numai șapte ani Kim a fost invitat de NASA pentru ași continua studiile în cadrul Universității de Stat din Colorado, SUA, unde a primit titlul de doctor în științe fizice la vârsta de 15 ani și a făcut cercetări în laborator. Tot atunci Kim Ung-Yong el a fost desemnat „cel mai inteligent om de pe planetă” de către The Guinness Book of Records. El avea un IQ de 210.

Se părea că cariera sa era desemnată pentru mulți ani de-acum încolo, dar Kim a hotărât altfel. El s-a întors în Coreea și s-a înscris la o altă facultate.

„10 ani petrecuți la NASA eu am fost foarte însingurat, a spus el într-un interviu unei gazete coreene, eu trăiam ca un robot, mă sculam, rezolvam ecuațiile care-mi erau date, mâncam și mă culcam. Apoi totul se relua de la început. Nu știam ce făceam, eram singur și nu aveam prieteni. M-am săturat să fiu în centrul atenției. Mă simțeam ca o maimuță într-o grădină zoologică…”

În același interviu Kim a spus niște cuvinte foarte importante: „Puțini oameni în lume pot face ceia ce își doresc. Eu am fost în stare. Dacă acesta nu este un succes, atunci ce putem noi numi viață fericită?”

Acesta este adevărul despre viața copiilor minune. Nu au o copilărie normală. Și poate ar trebui să-l credem. Pentru că el este oricum unul din cei mai deștepți oameni de pe Pământ.

  1. Vindecările cu energie rațională ( cosmică)

Există tehnici de vindecare cu ajutorul mâinilor. Vindecătorul aplică mâna sau mâinile sale asupra locului unde pacientul simte durerea și îl vindecă. Energia folosită în aceste cazuri este sau coenergia rațională sau coenergia emoțională, în dependență de tehnica și energia invocată de vindecător.

Cel mai mare vindecător al omenirii a fost Isus Cristos. El putea vindeca aplicând mâna sa asupra persoanei bolnave, vindeca de asemenea cu cuvântul. În Biblie sunt arătate câteva cazuri în care el a înviat persoanele decedate. Deci Isus Cristos fără îndoială avea capacități uluitoare de vindecător. Aici vorbim despre Cristos ca despre un vindecător, vom vorbi mai multe despre El în continuare la subcapitolul „Despre Isus Cristos”.

       -Serge Leon Alalouf a fost un celebru vindecător care s-a născut în ajunul Crăciunului anului 1905 la Salonic, Grecia, apoi a emigrat în Franța în anul 1926, având o diplomă de medicină, care nu era valabilă în Franța.

ploaia-350La 15 ani el a descoperit că putea vindeca oamenii aplicând mâinile asupra rănilor lor. Faima sa s-a răspândit curând în toată Franța și în toată Europa. Printre pacienții săi se numărau și multe persoane prestigioase:

Serge Alalouf vindeca aproximativ 70% dintre pacienții care se adresau la el. El vindeca prin aplicarea mâinilor și iubea să zică: „Poți avea o diplomă, dar aceasta nu înseamnă că maladia se va vindeca. Desigur există șarlatani care se dau drept vindecători, dar vindecătorii există, iar șarlatanii sunt mereu demascați”.

S-au făcut multe încercări de a-l „demasca” și pe Serge Alalouf. A fost acționat în judecată de numeroase ori de sindicatele medicilor care-i reproșau lipsa unei diplome recunoscute în Franța ce i-ar permite vindecarea bolnavilor.

Într-o zi în timpul unui astfel proces de judecată pentru a-și demonstra capacitățile el l-a vindecat de osteoartrită pe un avocat în fața publicului numeros. Ca rezultat peste cinci zile în cadrul unui recurs el a fost absolvit de culpă.

Într-un alt proces câțiva ani mai târziu Serge Alalouf a depus ca mărturie 500 000 de scrisori de la oamenii pe care îi vindecase.

Toate procesele sale se transformau neapărat în mărturii nesfârșite ale oamenilor care fuseseră vindecați de el. Dar toate aceste hărțuiri și procese au avut și o parte bună. Datorită lor activitatea de vindecător al lui Serge Alalouf a fost documentată la maxim, așa cum nu fusese cercetat nici un alt vindecător până atunci.

Asupra lui au fost de asemenea efectuate o mulțime de cercetări științifice pentru a căuta să fie trasă o bază materială asupra proprietăților uimitoare de vindecare.

Testele științifice efectuate asupra creierului său au arătat pe electroencefalogramă o anomalie lejeră, dar sensibilă în regiunea temporală stângă, bine cunoscută neurologilor ca fiind dată de activitățile paranormale. Și aici, făcând o paranteză, aș vrea să spun că probabil există o astfel de anomalie și pe partea dreaptă a regiunii temporale la persoanele care lucrează cu coenergia emoțională.

A murit la 6 aprilie 1982 fiind accidentat de un automobil. Moartea sa el și-a prezisese, cu cinci zile în urmă spunându-i unui prieten că în curând va muri de o moarte violentă.

  1. Roata Egely

Despre dispozitivul construit de inginerul maghiar Egely și care are proprietatea de a detecta energia divină din corpul uman am vorbit la subcapitolul: „Roata Egely și alte dovezi”. Vom menționa aici doar faptul că energia pe care o detectează aparatul este coenergia rațională, care este acea energie utilizată și în cazul vindecării cu mâinile.

precedenta
urmatoare
Reclame