EXPERIMENTUL DAVID REIMER

ПечатьNu vă lăsați păcăliți de promisiunile făcute de unii așa numiți mentori, guru sau traineri, oricum nu s-ar auto-denumi ei, care vă propun să studiați cursuri și tratate despre „Tehnici de seducție” și „Metode de a cuceri orice bărbat sau femeie”, deoarece în afară de aceia că ele sunt lipsite de orice etică, aceste tehnici nici măcar nu funcționează. Nu tehnicile, ci dragostea trebuie să fie baza unei relații de cuplu. Și aceasta pentru că autorii lor nu au nici o idee despre legile după care funcționează sexualitatea oamenilor.

Citiți acest capitol și veți înțelege multe lucruri care nu ne-au fost spuse, fie din neștiință, fie din dorința de a ascunde adevărul.  

În acest capitol voi dezvălui conceptul Divineticii asupra sexualității umane. Vă voi demonstra că homosexualitatea nu este dată din naștere, așa cum ne spune medicina oficială, și vă voi arăta cauzele adevărate ale apariției disfuncțiilor sexuale.

Vom începe cu un caz ieșit din comun, care a avut loc demult, încă în anii 70 ai secolului trecut – cazul David Reimer. Acesta este unul din multele cazuri care, alături de celebrul studiu Hooker, efectuat în 1957, au atras știința modernă, în special medicina, într-o cursă fără ieșire, iar știința a tras după ea, în această cursă, evident, întreaga societate umană.

David Reimer a fost un tânăr canadian, asupra căruia, încă în copilărie fiind, s-au efectuat mai multe experiențe științifice, care au eșuat, influențând astfel viața sa în mod nefast. Mai întâi când David avea doar 7 luni i s-a făcut o operație de circumcizie, din cauze medicale. Medicul care l-a operat a folosit o metodă neconvențională de cauterizare, ca urmare băiețelului i s-a ars penisul fără a mai putea fi reparat prin operații chirurgicale. Mai apoi psihologul John Money a sugerat familiei ca bebelușului să i se facă o schimbare de sex. Chestia era că psihologul credea că identitatea sexuală este redată de mediul de dezvoltare și de educația primită de copil și nu este înnăscută. După toate datele, John Money dorea prin această operație, să-și confirme această teorie prin date experimentale. Era frapant de asemenea și faptul că micuțul mai avea un frate geamăn, care în acest caz putea îndeplini rolul de control. Deci micuțul David era un perfect model pentru experimente științifice.

Fata lui David Reimer pe cand era fetita

Brenda (David Reimer)

La vârsta de 22 luni, copilului i-au fost îndepărtate testiculele, urmând să-i fie construit și un vagin, atunci când va mai crește. John Money a acordat pe parcursul anilor tot suportul psihologic familiei, pentru ca David, căruia i s-a schimbat numele în Brenda, să fie crescut ca o fetiță. În perioada adolescenței Brenda a primit estrogen, pentru a-i induce dezvoltarea sânilor.

Doar că teoria lui John Money nu s-a confirmat, Brenda s-a comportat mai degrabă ca un băiat, iar la 14 ani, când a aflat adevărul, Brenda a dorit să-și asume identitatea de orientare sexuală de bărbat, numindu-se David.

În 1987, Reimer a primit un tratament pentru a face schimbul de sex, inclusiv preparate injectabile de testosteron, a suportat o mastectomie dublă (îndepărtare de sâni), și două operațiuni phalloplastie (construcție de penis). S-a însurat, dar a avut depresii și probleme cu părinții, cu antidepresantele, era șomer, soția a cerut divorțul… S-a sinucis la vârsta de 38 de ani.

Datorită acestui experiment, larg mediatizat în presa acelor ani, s-a tras concluzia că dacă orientarea sexuală a persoanei nu ține de educație, atunci ea este dată din naștere. O părere complet greșită. Și experimentul David Reimer ar fi putut fi unul reușit, dacă s-ar fi ținut cont de coenergiile psihicului uman, ceia ce înseamnă că David trebuia să fie transformat în fetiță și pe partea psiho-coenergetică, adică mintea sa trebuia trecută la funcționare cu dominarea coenergiei spirituale. Dar pentru David, se înțelege, cea mai bună variantă ar fi fost păstrarea identității sale masculine.

precedenta
urmatoare