PROFEȚIA DESPRE ROMÂNIA

Porumbelul păcii

Porumbelul poate aduce pacea în această lume…

Baba Vanga, pe numele ei adevărat Vanghelia Dimitrova, a fost o prezicătoare bulgară, devenită celebră datorită profețiilor sale. Ea a făcut multe prevestiri care s-au împlinit. Bine-cunoscute sunt profețiile ei despre destrămarea URSS, despre dezastrul atomic de la Cernobîl, despre atacul terorist asupra turnurilor gemene din 11 septembrie 2001, despre scufundarea submarinului rus „Kursk” din 2000, precum și multe altele.

În timpul celui de al doilea război mondial la Vanga, care pe atunci avea în jur de 30 de ani și era oarbă, veneau mulți oameni care nu aveau vești de la rudele lor dispărute în război. Acestor persoane ea le dădea informații despre apropiații lor, dacă mai sunt în viață, sau le spunea locul în care au decedat. Majoritatea acestor prezise de ea erau adevărate și astfel Vanga a devenit foarte repede cunoscută. La 8 aprilie 1942 a fost vizitată însuși de țarul Bulgariei Boris al III-lea.

Baba Vanga

Baba Vanga

Chiar înainte de moartea sa în 1996 Baba Vanga a făcut o profeție despre România, iată ce spune ea (am copiat acest mesaj de pe site-ul 2blackjack1.wordpress.com, dar sunt o mulțime de site-uri cu această previziune ce diferă doar puțin de la unul la altul):

„Eu sunt prea mică pentru ca el să vină la mine, așa că eu transmit această veste care mi-a venit de Sus și care va trebui dezvăluită în luna ianuarie, ziua 24, anul 2005. În cel mult o lună de zile, această profeție să fie dusă aceluia la care voi face referire aici. Dacă nu se va putea ajunge la el, atunci sa fie dată oamenilor din jurul lui. Sa vă ajute Dumnezeu!

În bucuria acestei lumi, în România va fi acela care a fost promis lumii. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, pana când va veni ceasul său. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta. Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciuna va dispărea. Acest lucru se va întâmpla în 2005. El va fi piatra de temelie pentru omenire. Primul care îl va recunoaște, va fi poporul său. Drept răsplată, va aduce acest popor pe înalte culmi ale desăvârșirii din această lume. Acest popor va fi un exemplu real pentru toate popoarele lumii. El nu va călări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui.”

Adeseori această previziune este explicată de către unii astrologi și specialiști în științe ezoterice în felul următor: În România, în anul 2005, avea să apară pe lume omul providențial, care are ca misiune salvarea țării, a continentului, poate și a lumii…

Dar dacă vom confrunta textul din prima parte a acestui mesaj și anume: „..Eu sunt prea mică pentru ca el sa vină la mine..” cu textul din mesajul însuși ne putem da seama că atunci când Vanga era încă în viață acel om exista. Și el în 2005 își va începe lucrarea sa.

O altă interpretare eronată a acestui mesaj este că omul promis va fi un mare conducător de oști, un războinic care va schimba lumea. Este greșit a gândi că un conducător războinic poate schimba lumea în bine și că în genere mai pot avea loc mari războaie pe această planetă, fără ca civilizația să nu se termine. Evident, doar noi concepte și idei religioase și filosofice mai pot schimba această lume fără a o distruge.

Activitatea de prezicătoare a Babei Vanga a fost foarte atent supravegheată și studiată de psihiatrii bulgari, care au concluzionat că procentul profețiilor făcute de ea s-a împlinit în aproape 80% din cazuri. Dar restul de 20% care nu s-au împlinit? Aceasta nici pe departe nu însemna că prezicătoarea a greșit, ci mai degrabă acest lucru denotă faptul că prezicerea nu a fost înțeleasă corect, și, deci, de multe ori împlinirea predicției unui vizionar depinde mult de faptul cum este explicată acea predicție.

De exemplu: Baba Vanga a făcut o predicție în anul 1980 despre scufundarea submarinului nuclear Kursk: Kursk va pieri în adâncuri și toată lumea va plânge”. Până la producerea tragediei absolut nimeni nu a înțeles această prezicere, toți credeau că merge vorba despre orașul rusesc Kursk, iar el este așezat departe de ape, un singur râuleț Seym trecând prin el, deci profeția aceasta părea absurdă. Și doar atunci când submarinul rusesc Kursk s-a scufundat în Marea Barents, la 12 august 2000, cauzând moartea a 118 marinari, a fost înțeles sensul adevărat al acestei predicții.

Cum am putea totuși să ne dăm seama cine este această persoană? În profeția sa Baba Vanga a arătat un șir de semne pentru ca noi să putem identifica acel om, dacă citim atent mesajul ne putem da seama care sunt ele.

Deci să desprindem din textul profeției și să analizăm care sunt aceste semne:

  1. Întreaga lume se va bucura de nașterea lui. Dacă este să citim această afirmație ad-litteram cum s-a propus uneori, ne vom da seama că anul 2005 a trecut și în diaspora română sau în România așa și nu s-a născut copilul providențial la acea dată, pentru că altfel lumea ar fi aflat, s-ar fi bucurat de nașterea lui. Cum ar trebui atunci interpretată afirmația?

Părerea mea este că în această propoziție este vorba despre un trecut în viitor: În viitor, atunci când vor afla de el, întreaga lume se va bucura de nașterea lui.

Și încă această afirmație poate că mai face referință și la ziua când a fost născut acel om, însemnând probabil că persoana despre care se face profeția a fost născută într-o zi de duminică. Pentru că duminica este ziua în care întreaga lume se bucură. Este ziua soarelui (Sunday), zi care este pătrunsă de energia lui veselă și binefăcătoare ce este transmisă tuturor oamenilor. Dintotdeauna și în toate țările lumii duminica oamenii se odihnesc și serbează, se bucură. În zilele de sărbători religioase sau civile nu se bucură întreaga lume pentru că aceste zile diferă în diverse țări.

  1. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi… A fost plecat de la baștina sa pentru un mare număr de ani.
  2. Dumnezeu îl va ocroti într-un loc, departe de locul unde se odihnesc străbunii săi, pana când va veni ceasul său… Odată cu începerea lucrărilor lui în această lume, minciuna va dispărea. Acest lucru se va întâmpla în 2005. Altfel spus ceasul său va veni în 2005, când el se va întoarce la baștină. Se va întoarce la baștina sa în anul 2005.
  3. El nu va călări un cal real, ci unul de fier pe care singur îl va mânui. A condus/conduce un automobil propriu.
  4. Putere de Sus el va avea! Pământul, Apa și Focul îl vor ajuta. Aici Vanga, în limbaj popular, vorbește, de fapt, despre energiile divine: Puterea Pământului este energia Biosferei, Puterea Apei este energia afectivă dată de Noosferă, Puterea Focului este energia Astrosferei, altfel spus energia cosmică. Deci ceia ce a dorit să ne spună prezicătoarea este că toate aceste trei energii divine îl vor ajuta.

Dacă în mod individual fiecare semn poate fi îndeplinită de un număr mare de persoane, combinate la un loc nu le poate îndeplini decât o singură persoană.

Ei bine, pentru a nu vă mai ține în suspans vă sun că toate aceste semne se regăsesc în biografia mea. De aceia declar că profeția Babei Vanga despre România s-a adeverit.

  1. Am fost născut la 20 ianuarie 1957. (Zi de duminică).
  2. Din 1974 am plecat din satul de baștină (Horești, raionul Ialoveni, Republica Moldova). Am locuit în Chișinău, Tiraspol, Ștefan-Vodă. Din 1994 până în 2005 am trăit în orașul Bistrița, jud. Bistrița-Năsăud.
  3. În anul 2005 după mai mult de 30 ani m-am întors împreună cu familia în satul natal.
  4. Am condus mai mulți ani un automobil propriu.
  5. Am simțit totdeauna protecția divină și energia divină.

         Dar toate aceste semne nu ar avea nici o putere fără învățătura despre Dumnezeu și energia sa divină pe care am primit-o de sus în timpul iluminării mele spirituale. Învățătură pe care am adunat-o în cartea „Divinetica și psihicul oamenilor”, carte despre care am vorbit și pe care o puteți citi navigând din butoanele din josul fiecărei pagini.

Și se înțelege atunci când simți nevoia primește botezul cu energia divină.

Potrivit celor spuse mai sus, prin apariția acestei cărți se poate afirma că ultima profeție a Babei Vanga cu privire la România s-a adeverit.

precedenta
urmatoare
Reclame