ATENȚIE: SEXUALITATEA!

couple-350Pe parcursul vieții sexualitatea noastră este în continuă schimbare, datorită energiei divine și a comportamentului nostru, uneori se poate ajunge până la cazul impotenței sau chiar a schimbării orientării sexuale. Deci, sexualitatea nu ne este dată nouă odată și pentru totdeauna, despre aceasta am vorbit în subcapitolul „Comportamentul sexual și centrul său” al acestei cărți. De aceia noi trebuie să avem mereu grijă de sexualitatea noastră, trebuie să fim informați, pentru a nu cădea în capcanele care ne sunt întinse de doritorii de a profita de lipsa noastră de informare. Sexualitatea trebuie protejară, în ce mod vom vorbi pe parcursul acestui articol.

Vom vorbi despre greșelile tipice care le facem noi în privința sexualității, datorită faptului că nu cunoaștem și nu respectăm regulile principale de comportare, reguli care ne vor proteja sexualitatea.

Aceste reguli sunt ușor de ținut minte pentru că ele sunt logice:

  1. Încercările. Mulți tineri sunt introduși în rândul homosexualilor anume prin faptul că au fost tentați de prietenii și prietenii lor „să încerce alte practici sexuale.” Dacă sunteți heterosexual, respingeți toate aceste încercări odată și pentru totdeauna, amintiți-vă ce a spus bătrânul Freud, dorința sexuală (libidoul) este ceia ce ne ghidează în viață, de aceia toate aceste tentații trebuie privite ca niște seduceri: ei, toți acei care îți vorbesc despre plăcerile homosexuale doresc să profite de tine sexual.

Nu uita, aici există aceeași regulă ca și la adicția de droguri: Este brav, nu acel care încearcă drogul, ci acel care găsește puterea de a nu încerca.

  1. Schimbările dese de partener. În contradicție cu părerea generală vă voi spune că schimbările dese de partener pot intra în comportamentul tău sexual, devenind cu timpul o normă. Și atunci adio liniște, vise de fericire, siguranța zilei de mâine etc. pentru că vei fi mereu în căutarea unui partener sexual, care după părerea ta va fi „următorul” și nu vei fi nici odată om fericit și nu vei avea nici odată o familie normală.
  2. Masturbările. Părerea generală este că masturbarea este inofensivă și nu dăunează sexualității, nu are consecințe negative și deci este recomandată pentru practicare. Dar aceasta este o idee greșită. Din punctul de vedere al Divineticii masturbarea reprezintă un act sexual cu sine însuși, în acest act coenergia rațională a bărbatului nu este echivalată de coenergia spirituală a femeii și deci nu are loc micșorarea coenergiei, așa cum are loc în actul sexual cu partener. Masturbarea nu aduce aceeași descărcare energetică pe care o aduce sexul cu partener. Și dacă pe termen scurt (de ordinul luni de zile) masturbarea nu aduce un minus evident, pe termin îndelungat (de ordinul anilor) masturbarea are dezavantajul de a contribui la setarea negativă a chakrelor, ceia ce duce la pierderi de energia și aduce anxietate și neîncrederea în potența sa masculină.
  3. Primul act sexual. Este foarte important primul act sexual pentru că el va face înscrisurile necesare în Centrul Comportamentului Sexual. Și ce va fi înscris acolo cu greu va mai putea fi șters sau modificat. Astfel primul contact sexual trebuie neapărat să fie unul heterosexual, ceia ce înseamnă sex între un bărbat și o femeie (între un tânăr și o tânără). Acest pas le poate da un impuls pozitiv chiar și acelor tineri/tinere care au probleme psihologice și au o probabilitate mai mare de a deveni homosexuali.
  4. Păziți-vă de teorii false. Astfel am sesizat o idee eronată în practicarea sexului Tantric. Acolo bărbații sunt învățați să se concentreze pe senzațiile interioare, din zona chakrei apelor. Chipurile aceasta le va mări plăcerea și vor trăi mai mult. Eroare! Cașcavalul e gratis doar în cursa de șoareci. După cum am arătat mereu în cartea mea bărbatul trebuie să se concentreze pe simțurile sale exterioare: auz, văz, miros, simțul dactil, nu pe cele interioare. Simțirile interioare, sunt cele care măresc coenergia spirituală și care în  timp ar putea duce la pierderea potenței.
  5. Energia divină. De aceia trebuie să ai grijă de energia divină a ta și a omului pe care-l iubești. Pentru a avea o lungă viață sexuală trebuie să întreții coenergia rațională ca energie dominantă dacă ești bărbat, sau cea spirituală dacă ești femeie.

Despre menținerea coenergiilor necesare vom vorbi probabil în mod special în unul din articolele viitoare, deși pentru a înțelege acest lucru este de dorit să citești primele trei capitole ale acestei  lucrări.

precedenta
urmatoare